UBIJENA JEDNA OSOBA U POKUŠAJU ATENTATA NA TRAMPA?

Autor:

Svet

14.07.2024

01:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalni emiter WTAE izveštava da je moguće da je jedna osoba poginula u incidentu na Trampovom skupu, prenosi Gardijan.

UBIJENA JEDNA OSOBA U POKUŠAJU ATENTATA NA TRAMPA?

Foto: Tanjug/AP Photo/Gene J. Puskar

Prema izveštaju lokalnog emitera WTAE, postoji mogućnost da je jedna osoba poginula u incidentu na Trampovom skupu, kako prenosi Gardijan. Majk Valente, novinar WTAE, preneo je reči okružnog tužioca da se veruje da je osoba koja je umrla "neko iz gomile".

Gardijan izveštava da još uvek nema informacija o napadaču na Trampa. Situacija je i dalje nejasna, a istražitelji pokušavaju da utvrde šta se tačno desilo na skupu.

Čekaju se detalji o incidentu

 

 


Detalji o incidentu na Trampovom skupu još uvek nisu potpuno jasni. Lokalni emiter WTAE prenosi da je moguće da je jedna osoba izgubila život, dok Gardijan ističe da nema informacija o napadaču. Ova situacija izaziva zabrinutost među javnošću i istražiteljima, a očekuje se da će uskoro biti objavljeni dodatni detalji.

Bez informacija o napadaču na Trampovom skupu

Prema izveštaju Gardijana, još uvek nema informacija o napadaču na Trampovom skupu. Ova nedoumica dodatno komplikuje situaciju, dok istražitelji nastavljaju da rade na rasvetljavanju detalja incidenta. Lokalni emiter WTAE takođe prenosi da je moguće da je jedna osoba izgubila život, ali ta informacija još uvek čeka potvrdu i dodatne informacije.

Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Vucci,

Donald Tramp pokušaj atentata

 


Šta se tačno dogodilo na Trampovom skupu?

Dok javnost i istražitelji čekaju na dodatne informacije, pitanje šta se tačno dogodilo na Trampovom skupu ostaje nerešeno. Moguća smrt jedne osobe i nedostatak informacija o napadaču dodatno doprinose misteriji ovog incidenta. WTAE i Gardijan prate situaciju i očekuju se nove informacije kako bi se razjasnila ova tragična situacija.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading