STRAŠNA TRAGEDIJA! Mladić poginuo od STRUJNOG UDARA u kafiću!

Autor:

Svet

13.07.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poginuli mladić K.K. je bio fudbalski golman i branio je u jednom lokalnom klubu,

STRAŠNA TRAGEDIJA! Mladić poginuo od STRUJNOG UDARA u kafiću!

Foto: pixabay.com

Mladić (17) iz Sanskog Mosta preminuo je sinoć usled udara struje u jednom ugostiteljskom objektu. Detaljnije informacije o svemu će biti poznate nakon što policija obavi uviđaj na mestu tragedije, piše Avaz.

Nakon tragičnog događaja, policija će obaviti uviđaj na mestu nesreće kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove tužne smrti. Očekuje se da će istraga pružiti više informacija o ovom tragičnom slučaju.

Kako se navodi na društvenim mrežama, K.K. je bio fudbalski golman i branio je u jednom lokalnom klubu, prenosi Srpskainfo. Takođe, ističe se da je bio omiljena osoba u društvu i da je bio primer mladića koji je ostavio pozitivan trag u zajednici.

Ova tragična smrt ostavila je dubok i bolan trag u lokalnoj zajednici, gde je mladić bio poznat po svojim sportskim veštinama i kao omiljena ličnost među vršnjacima i sugrađanima. Njegov iznenadni odlazak ostavio je sve u šoku i tuzi.

U ovim teškim trenucima, porodici i prijateljima mladića pruža se podrška i saučešće u njihovom gubitku. Zajednica se okuplja kako bi pružila podršku onima koji su najviše pogođeni ovom tragedijom.

Očekuje se da će dalje informacije o ovom slučaju biti dostupne nakon zvaničnog saopštenja nadležnih organa i policijske istrage.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading