TUGA! POGINUO MLADIĆ (26) NA MAGISTRALNOM PUTU PODGORICA-DANILOVGRAD: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa udario u potporni zid!

Autor:

Svet

05.07.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležne službe su odmah izašle na teren kako bi pružile pomoć i sprovele istragu o uzrocima ove tragične nesreće

TUGA! POGINUO MLADIĆ (26) NA MAGISTRALNOM PUTU PODGORICA-DANILOVGRAD: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa udario u potporni zid!

Foto: shutterstock

Danas na magistralnom putu Podgorica - Danilovgrad dogodila se tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 26-godišnji mladić O.K. Nesreća se desila na kružnom toku Komanski most, kada je mladić, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom kojim je upravljao i sleteo sa puta, udarivši u potporni zid.

Reakcija nadležnih službi

Prema informacijama dobijenim od OKC 112, mladić je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u potporni zid. Nadležne službe su odmah izašle na teren kako bi pružile pomoć i sprovele istragu o uzrocima ove tragične nesreće. Detaljna istraga biće sprovedena kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće.

Bezbednost na magistralnom putu

Magistralni put Podgorica - Danilovgrad je jedan od važnijih saobraćajnica u ovoj regiji, te je važno naglasiti značaj bezbednosti na ovom putu. Saobraćajne nesreće poput ove ukazuju na potrebu za stalnim unapređenjem bezbednosnih mera i svesti o važnosti pridržavanja saobraćajnih propisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading