POTRESNI DETALJI UTAPANJA DEČAKA U JABLANIČKOM JEZERU: Sa bratom upao u vodu, čuvar uspeo da spase samo jednog!

Autor:

Svet

19.06.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima, deca su bila neplivači

POTRESNI DETALJI UTAPANJA DEČAKA U JABLANIČKOM JEZERU: Sa bratom upao u vodu, čuvar uspeo da spase samo jednog!

Foto: Printscreen/Youtube

Nakon tragedije koja se sinoć oko 20 sati dogodila na Jablaničkom jezeru kada se u mestu Radešine utopio 16-godišnjak, iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su potvrdili da je reč o A.E.S., državljaninu Saudijske Arabije.

Smrt nastupila utapanjem

"U 21.30 sati telo su pronašli ronioci GSS Prenj i izvukli iz vode", rečeno je iz MUP-a HNK.

Na licu mesta je obavljen uviđaj kojem je prisustvovao dežurni tužilac Tužilaštva HNK-Područnog ureda Konjic, a mrtvozornik je konstatovao da je smrt nastupila utapanjem.

Kako je Avazu rečeno iz Tužilaštva HNK, dečak je sa svojim roditeljima, braćom i sestrama boravio u tom mestu, a utopio se pod nesrećnim okolnostima.

U vreme tragedije roditelji su bili u blizini, a 16-godišnjak i jedan od njegove braće su tokom igre, dok su se nalazili na jednom pontonu upali u vodu s visine od oko pola metra. Ostala deca koja su, takođe, bila s njima počela su da vrište i zovu upomoć, a prvi je pohitao radnik na osiguranju i održavanju koji je odmah skočio i uspeo da spasi jednog dečaka.

Deca bili neplivači

Nažalost, 16-godišnjaku nije uspeo pomoći. 

Prema saznanjima, deca su bila neplivači.

Podsetimo, sinoć kasno su iz GSS Prenj objavili da su telo nesrećnog dečaka iz drugog zarona uspeli da pronađu na dubini od pet metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading