UHAPŠENI MUŠKARAC USPEO DA POBEGNE POLICIJI! Izveo nesvakidašnje BEKSTVO, sve ih je nasamario! Meštani u STRAHU!

Autor:

Svet

13.06.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah krenula u potragu za njim

UHAPŠENI MUŠKARAC USPEO DA POBEGNE POLICIJI! Izveo nesvakidašnje BEKSTVO, sve ih je nasamario! Meštani u STRAHU!

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Danas je došlo do dramatičnog događaja u Rijeci kada je mladić uspeo da pobegne pravosudnoj policiji skočivši kroz prozor zgrade Opštinskog suda.

Incident se dogodio oko 13-13.30 časova, nakon što mu je određen pritvor zbog kršenja prethodne mere opreza koja mu je izrečena zbog krivičnog dela nad suprugom.

Neobičan beg iz sudnice

Mladić je, po izlasku iz sudnice, iskoristio priliku kada mu nisu stavljene lisice i skočio kroz prozor. Prema informacijama portala "N1.hr", on je zamolio policajce da mu "malo protegnu noge" i tada je uspeo da izvede svoj neobičan beg.

Potraga u toku

Iako je mladić uspeo da pobegne, tamošnji mediji prenose da je potraga za njim i dalje u toku. Situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, a nadležne službe su angažovane kako bi pronašle begunca i sprečile eventualne dalje incidente.

Ovaj dramatičan događaj izazvao je šok i nevericu među građanima Rijeke, a pitanje bezbednosti i postupanja pravosudnih organa dodatno je došlo u fokus javnosti nakon ovog događaja.

Povezanost sa prethodnim krivičnim delom

Važno je istaći da je mladiću određen pritvor zbog kršenja prethodne mere opreza, koja je bila rezultat krivičnog dela nad njegovom suprugom.

Ovo dodatno baca svetlo na slučaj i postavlja pitanje o efikasnosti sistema zaštite žrtava nasilja u porodici.

Beg mladića iz zgrade suda u Rijeci je izazvao veliku pažnju javnosti i postavio pitanja o bezbednosti pravosudnog sistema i postupanja nadležnih organa.

Dok traje potraga za njim, građani sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i ishod ovog neobičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading