OGLASILI SE LEKARI IZ BOLNICE GDE LEŽI MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO NA TRGU: Evo u kakvom je stanju

Autor:

Svet

11.06.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je dodao da povređeni muškarac ima opekotine četvrtog stepena na gotovo celom telu

OGLASILI SE LEKARI IZ BOLNICE GDE LEŽI MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO NA TRGU: Evo u kakvom je stanju

Foto: pixabay.com

Muškarac koji se samozapalio na Markovom trgu u Zagrebu i dalje je u životnoj opasnosti i nalazi se u jedinici intenzivne nege, saopštili su 30 iz Klinike za traumatologiju KBC Sestre milosrdnice, javlja Večernji list.

"Muška osoba koja se danas samozapalila na Markovom trgu u Zagrebu te je zbrinuta na Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u jedinici intenzivnog lečenja, je i dalje u životnoj opasnosti s obzirom na opseg i težinu zadobijenih povreda; opekotine četvrtog stepena te zahvaćenost cele površine tela", stoji u kratkom saopštenju koje su potpisali prof. Davor Vagić, direktor KBC Sestre milosrdnice, te prof. Dinko Vidović, načelnik Klinike za traumatologiju u Draškovićevoj.

"Uprkos hitnoj reakciji Hitne pomoći, pacijent je zbog prirode i obima povreda životno ugrožen. Pratimo njegov razvoj, smešten je u Jedinici intenzivnog lečenja Odeljenja za opekotine", rekao je pretpostavljeni Klinike Dinko Vidović, prenosi Indeks.

On je dodao da povređeni muškarac ima opekotine četvrtog stepena na gotovo celom telu.

"Prognoze su loše, ali dajmo čoveku šansu da preživi. Preduzećemo sve što je moguće da spasimo čoveka. Često se susrećemo s opeklinama, ovako nešto godinama nismo imali", rekao je Vidović i dodao da je reč o muškarcu koji je rođen 1967. godine.

Dodao je da muškarac trenutno nije pri svesti, da je intubiran i da se o njemu trenutno staraju tri lekara.

O tom slučaju oglasila se i hrvatska Vlada, čiji je portparol Marko Milić rekao da su svi u Vladi potreseni ovim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading