MILO ĐUKANOVIĆ UPECAO KAPITALCA NA JADRANU! Uhvatio jednu od najbržih riba na svetu - SABLJARKU, a tek da čujete koliko je TEŠKA

Autor:

Svet

09.06.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kažu, ovaj ulov je zaista vredan pažnje

MILO ĐUKANOVIĆ UPECAO KAPITALCA NA JADRANU! Uhvatio jednu od najbržih riba na svetu - SABLJARKU, a tek da čujete koliko je TEŠKA

Foto: pixabay.com

Milo Đukanović, ribar iz Paštrovića, nedavno je postigao neverovatan ulov u blizini Petrovca.

Dok je pecao na parangal na oko šest kilometara od obale, nešto je povuklo udicu, a kako je izvlačio "plen" na suvo, shvatio je da je ulovio pravog kapitalca - sabljarku tešku čak 20 kilograma.

Sabljarke su vrsta plave ribe koje se mogu naći u otvorenim morima, a ulazak ovih riba u Jadran obično se dešava zbog potrage za hranom, tačnije jatima manje plave ribe.

Ono što sabljarku izdvaja iz mase jeste njen neverovatan podvodni ples - ova riba može dostići brzinu i do 100 km/h, čime važi za jednu od najbržih riba u moru.

U Jadranu se obično love manji i srednji primerci ove impozantne ribe, pa je ulov sabljarki teških 20 kilograma zaista izuzetan i vredan pažnje.

Milo Đukanović, iskusni ribar iz Paštrovića, definitivno je postigao impresivan ulov koji će dugo biti tema razgovora među ribarima i ljubiteljima mora, piše Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading