SIN NASRNUO NA OCA, PA GA RVAČKIM ZAHVATOM ONESVESTIO: Potom je napao i brata, a onda se dogodio preokret

Autor:

Svet

04.06.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovo porodično nasilje brzo se pročulo po zemlji

SIN NASRNUO NA OCA, PA GA RVAČKIM ZAHVATOM ONESVESTIO: Potom je napao i brata, a onda se dogodio preokret

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Tridesetšestogodišnji Hrvat iz naselja Komin kod Ploča uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije svog oca, kao i da povredi brata.

Sin se pored pokušaja ubistva, tereti i za niz krivičnih dela kao što su pretnje, nanošenje teških telesnih povreda i napad na službenu osobu.

Prema informacijama PU Dubrovačko-neretvanske osumnjičeni 36-godišnjak je pod uticajem alkohola, ispred porodične kuće u mestu Komin, nakon ranije prepirke, počeo da viče na članove svoje porodice, oca, i brata, da baca kamenje prema kući u kojoj zajedno žive.

Kada je ga je jedan od članova porodice pokušao da smiri, osumnjičeni ga je fizički napao udarcem u glavu, nakon čega je pokušao da ga smiri drugi član porodice kojeg je osumnjičeni takođe fizički napao, gušeći ga rukama oko vrata, usled čega je oštećeni izgubio svest.

Tokom trajanja navedenog sukoba osumnjičeni je svim članovima svoje porodice u više navrata pretio smrću, a prilikom intervencije policijskih službenika iste je fizički napao i pritom ih lakše povredio.

Pomahnitali muškarac vrlo brzo je uhvaćen i to tako što su policajci morali da primene silu kako bi ga savladali!

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 36-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, prenosi Telegraf.rs.

Povređenom ocu je pomoć pružena na hitnoj pomoći Doma zdravlja u Pločama dok je nasilni sin smešten u pritvor u Dubrovniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading