U CENTRU SARAJEVA RANJEN OPASNI KRIMINALAC: Imao DEBELI dosije, uhapšeni napadači, evo ko su ONI! NOVI DETALJI (VIDEO)

Autor:

Svet

01.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala na pucnjavu i uspela da privede osumnjičene osobe

U CENTRU SARAJEVA RANJEN OPASNI KRIMINALAC: Imao DEBELI dosije, uhapšeni napadači, evo ko su ONI! NOVI DETALJI (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@radiosarajevo

U centru Sarajeva, u večernjim satima, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Amir Pašić Faćo, koji je poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, može se videti kako su Pašiću povređeni glava, ruka i noga.

Brzom intervencijom policijskih službenika privedene su dve osobe, Suad Jasika i Mustafa Mesihović, koje su osumnjičene za pokušaj likvidacije Pašića.

Detalji pucnjave

Prema prvobitnim informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, incident se dogodio u 20 sati u ulici Vladislava Skarića, u neposrednoj blizini hotela Evropa.

 

https://x.com/radiosarajevo/status/1796982076131909931?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1796982076131909931%7Ctwgr%5E11e75869e3746eb72afdce8d3db57ef1dcfb6c72%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.republika.rs%2Fsvet%2Fregion%2F549649%2Fpucnjava-u-sarajevu-amir-pasic-hotel-evropa

 

U ovom delu grada nalazi se veliki broj pripadnika policije, ali i službenici hitne pomoći. Više informacija će biti poznato nakon obavljenog uviđaja.

Reakcije i istraga

Policija je odmah reagovala na pucnjavu i uspela da privede osumnjičene osobe. Očekuje se da će istraga o ovom slučaju doneti više informacija o motivima napada i okolnostima koje su dovele do pucnjave u centru Sarajeva.

Prošlost Amir Pašića Faća

Amir Pašić Faćo je već bio poznat policiji po brojnim krivičnim delima, što ukazuje na to da je ovaj slučaj deo šire slike kriminalnih aktivnosti u kojima je on bio involviran.

Ranjavanje osobe sa takvim kriminalnim dosijeom svakako izaziva pažnju javnosti i postavlja pitanje bezbednosti u centru Sarajeva.

Pucnjava u centru Sarajeva i ranjavanje Amir Pašića Faća su događaji koji će zahtevati pažljivu istragu i praćenje od strane nadležnih organa kako bi se utvrdili svi relevantni detalji i okolnosti ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading