PRVI SNIMCI PUCNJAVE U SARAJEVU! Otkriveno ko je RANJEN u napadu! Elitni hotel je zatvoren, policija i rotacije na svakom koraku! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.06.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Kantona Sarajevo apeluje na građane da sarađuju i pruže informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog incidenta

PRVI SNIMCI PUCNJAVE U SARAJEVU! Otkriveno ko je RANJEN u napadu! Elitni hotel je zatvoren, policija i rotacije na svakom koraku! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@radiosarajevo

Večeras je u blizini Hotela Evropa u Sarajevu, došlo je do pucnjave koju je potvrdio MUP Kantona Sarajevo za "Avaz".

Mersiha Novalić, portparolka MUP-a Kantona Sarajevo, izjavila je da je vatreno oružje upotrebljeno oko 20 časova te večeri i da su policijski službenici već na terenu. Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je ranjena.

Kako se nezvanično saznaje, ranjen je Amir Pašić, a Hotel Evropa je zatvoren do daljnjeg.

Građani se okupljaju blizu mesta pucnjave, a tu su prisutne i jake policijske snage kao i Hitna pomoć pod rotacijama.

Nakon što se vest o pucnjavi proširila Sarajevom, građani su izrazili zabrinutost zbog ovog događaja.

Mnogi su se obratili putem društvenih mreža kako bi podelili svoje utiske i reakcije na ovaj incident. Strah i uznemirenost je među ljudima koji su se zatekli u blizini mesta pucnjave.

MUP Kantona Sarajevo je odmah preduzeo odgovarajuće mere kako bi osigurao bezbednost građana i istražio ovaj incident.

Policija je brzo reagovala i pristigla na mesto događaja, s namerom da otkrije sve detalje pucnjave i identifikuje počinioce.

 

 

Hotel Evropa, kao jedan od simbola Sarajeva, predstavlja važan deo gradskog pejzaža i istorije.

Otvaranje hotela Evropa 1882. godine obeležilo je jedan od najznačajnijih trenutaka za Sarajevo, i od tada je bio domaćin brojnim poznatim ličnostima i događajima.

Pucnjava u blizini ovog istorijskog mesta izazvala je dodatnu zabrinutost među građanima i posetiocima grada.

Policija Kantona Sarajevo apeluje na građane da sarađuju i pruže informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog incidenta.

Ohrabruje se javnost da se obrati nadležnim organima ukoliko ima bilo kakve informacije o pucnjavi ili osobama povezanim sa ovim događajem.

Iako su detalji još uvek nejasni, nadležne institucije preduzimaju korake kako bi osigurale bezbednost građana i istražile ovaj događaj.

Očekuje se dalji razvoj situacije u narednim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading