JURIO 200 NA SAT NA KRŠTENJE, PA UBIO ŽENU I SEBE: Pogledajte trenutak iz automobila smrti iz koga je muškarac prenosio svoje poslednje trenutke života (VIDEO)

Autor:

Svet

01.06.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati Edi Zdjelar vozio je, kako je rekao u prenosu na Fejsbuku 200 na sat i to po kiši hvaleći se svojim pratiocima da ide sa porodicom na krštenje

JURIO 200 NA SAT NA KRŠTENJE, PA UBIO ŽENU I SEBE: Pogledajte trenutak iz automobila smrti iz koga je muškarac prenosio svoje poslednje trenutke života (VIDEO)

Foto: facebook printscreen/edizdjelar

Hrvat Edi Zdjelar (24) poginuo je danas na delu auto-puta Novska - Okučani u Hrvatskoj kada je, jureći po kiši u automobilu BMW zakačio zadnji deo kamiona koji je išao ispred njega.

Zdjelar je sa sobom u smrt odveo i suprugu, a dvogodišnja ćerka koja je sedela pozadi u kolima prošla je sa teškim telesnim povredama i nalazi se u bolnici.

Bahati Edi Zdjelar vozio je, kako je rekao u prenosu na Fejsbuku 200 na sat i to po kiši hvaleći se svojim pratiocima da ide sa porodicom na krštenje.

Sve se, kao što se može čuti i videti dešavalo dok je u automobilu treštala folk muzika, tako da su očito postojali svi preduslovi za moguću tragediju, što se na kraju nažalost i dogodilo.

Snimak onoga što se dešavalo neposredno pre smrti Edija Zdjelara i supruge, možete pogledati OVDE.

Isti taj Edi Zdjelar pre pet godina izazvao je nezapamćenu tragediju, takođe za volanom.

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolisano prešao na drugu stranu ulice i udario u betonski most.

Kako se tada saznalo, u nesreći je tada stradala trudnica, dok je njena ćerka ispala iz automobila na kolovoz ali je preživela.

Kako se nesreća pre pet godina dogodila blizu njene kuće, na put je istrčala baka devojčice koja je donela vodu i jastuk malenoj da ostane živa.

Dete je ostalo živo, ali je baka od silnog šoka na licu mesta - preminula.

Policija je danas i dalje na licu mesta i utvrđuje sve okolnosti stravične nesreće o kojoj priča ceo Balkan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading