ROĐEN DA SEJE SMRT: Muškarac koji je danas zbog brzine i društvenih mreža na putu ubio suprugu i sebe, pre PET GODINA IZAZVAO JE NEZAPAMĆENU TRAGEDIJU!

Autor:

Svet

01.06.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati vozač jurio je 200 na sat po auto-putu dok je u pozadini glasno išla narodna muzika i nije mario što je u automobilu osim supruge bila i dvogodišnja ćerka

ROĐEN DA SEJE SMRT: Muškarac koji je danas zbog brzine i društvenih mreža na putu ubio suprugu i sebe, pre PET GODINA IZAZVAO JE NEZAPAMĆENU TRAGEDIJU!

Foto: facebook printscreen/edizdjelar

Dvadesetčetvorogodišnji Hrvat Edi Zdjelar poginuo je jutros na delu auto-puta između Novske i Okučana kada je vozeći BMW neprilagođenom brzinom zakačio zadnji deo kipera koji je išao uspred njega.

Tom prilikom sa sobom je u smrt odveo i suprugu, dok je dvogodišnja ćerka koja je sedela pozadi u automobilu prošla sa teškim povredama i nalazi se u bolnici.

Edi Zdjelar se neposredno pre saobraćajne nesreće snimao za društvene mreže. Tamo se hvalio da vozi 200 na sat po kiši i to dok u pozadini sa zvučnika trešte balkanski narodnjaci.

Pritom se pohvalio da u takvom štimungu vodi porodicu na krštenje, što se nikad nije ni dogodilo.

Video je sniman između 14:30 i 14:45, što odgovara vremenu nesreće jer je nesreća prijavljena u 15 sati.

Hrvatski portal 24sata.hr piše da je Zdjelar pre pet godina učestvovao u još jednoj saobraćajnoj nesreći.

Reč je o nesreći do koje je 2019. godine došlo u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške.

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolisano prešao na drugu stranu ulice i udario u betonski most.

Kako se tada saznalo, u nesreći je tada stradala njegova trudna supruga rođena 2001. godine, pišu 24sata.hr.

Nakon što je trudnica tada stabilizovana u novogradiškoj bolnici, hitno je prevezena u Zagreb na dalje lečenje. Ipak, doktori nisu uspeli da je spasu, pa je od posledica nesreće preminula.

Medij nezvanično saznaje kako je baka trudnice videla povređenu unuku kako leži na ulici te je preminula od šoka!

"Njena kuća se nalazi blizu mesta nesreće i kad je čula šta se dogodilo, izašla je na ulicu. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula", rekli su meštani tada za Radio Nova Gradiška.

Takođe je 24sata.hr saznao i kako 24-godišnjak, osim ove saobraćajne nesreće u Kovačevcu, nije imao težih prekršaja, pa nije bilo ni razloga da mu policija oduzme automobil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading