"DANAS JE TREBALO DA SLAVITE 14 GODINA BRAKA..."! Bolne reči Vesne koja je u masakru na Cetinju ostala bez ćerke i dva unučeta! "ISTOM MEROM ĆU VRATITI"!

Autor:

Svet

31.05.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je trebalo da slavite 14. godina braka. Kruna vaše ljubavi su bila dva anđela Mašan i Marko,

"DANAS JE TREBALO DA SLAVITE 14 GODINA BRAKA..."! Bolne reči Vesne koja je u masakru na Cetinju ostala bez ćerke i dva unučeta!  "ISTOM MEROM ĆU VRATITI"!

Foto: Facebook

Vesna Pejović kojoj je Vuk Borilović (34) ubio ćerku Natašu (35) i unuke Mašana (11) i Marka (8) na Cetinju 12. avgusta 2022. godine oglasila se na društvenim mrežama i izrazila svoju tugu i bol putem emotivnog statusa na Fejsbuk profilu.

- 30. maj, dan krunisanja ljubavi Miloša i Nataše. Danas je trebalo da slavite 14. godina braka. Kruna vaše ljubavi su bila dva anđela Mašan i Marko.. .Tog prokletog 12. avgusta, krvnici vam uzeše živote, sruši se mladost, lepota, nedosanjani snovi.. Kako dalje kada smo toliko želja imali? Kako Roki da živi? Znam da ste mnogo tužni, što ste ga samoga ostavili, ali vi to niste želeli. Njegovi putevi nemaju cilja, jer bez vas ne želi ništa. Živi život bez života. Nemam više milosti, neću vas izneveriti - navodi neutešna majke Nataše i baka Mašana i Marka, prenosi Blic.

- Neću odustati, istom merom ću vratiti. Baba i majka i dalje vam piše, svako slovo je suzom okovano, svaki moj uzdah je težak i bolan. Ali se neću predati, neće me videti na kolenima. Zadnji atom svoje snage posvećen je da istrajem u pravednoj borbi za vašu nevino prolivenu krv. Neće me umoriti njihove neistine i laži. Samo bol i teška rana za vama može da me slomi. Neću vam doći dok moj zakleti cilj ne ostvarim, nadam se u boga, pošto ste vi sad kod njega, u nebeskom carstvu. Volim vas beskrajno, anđeli naši - napisala je neutešna majka.

Podsetimo, 12. avgusta 2022. godine dogodio se jedan od najvećih masakara na Balkanu. Tada je pomahnitali Vuk Borilović ubio 10 osoba, a šestoro je ranio. Najpre je ubio svoje podstanare, Natašu i njeno dvoje dece a potom je u krvovom pohodu, gde je koga zatekao, ubio još sedmoro i šestoro ranio. Ubila ga policija u pokušaju da ga zaustavi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading