VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA! Oca dvoje dece usmrtilo drvo koje je nosila oluja!

Autor:

Svet

20.07.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt oca dvoje dece. Otišao po suprugu, ali ga je usmrtilo drvo koje je nevreme istrglo iz korena.

VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA! Oca dvoje dece usmrtilo drvo koje je nosila oluja!

Foto: Tanjug/J. PAP

U Hrvatskoj su od posledica oluje nastradale četiri osobe, a jedan od njih je Dario Rebić, otac dvoje dece.

Nakon odrađene smene u kafe baru Dvorište u zagrebačkoj Maksimirskoj Dario Rebić krenuo je po svoju suprugu.

Pokupio ju je zajedno sa dve koleginice iz firme na istoku grada, a kad su se uputili kući krenulo je nevreme. U Čavićevoj ulici je njihov put zaustavilo stablo koje se prevrnulo na automobil u pokretu i na mestu usmrtilo 48-godišnjeg oca dvoje dece.

- Odradio je jučerašnju smenu, seo u auto i krenuo po suprugu koja radi na Žitnjaku. U povratku je stablo palo na auto i poginuo je. Sve su reči suviše u ovom trenutku, Dario je bio dobar kao hleb, izvrstan radnik i krasan čovek koji je najviše na svetu voleo svoju ženu i decu. Retki u današnje vreme imaju takav odnos s porodicom - rekao je njegov šef Ante Grgurić.

On je juče pohitao na mesto događaja čim je čuo što se dogodilo, još je u šoku i ni sam ne zna šta bi rekao o toj tragediji i šta bi poručio neutešnoj porodici. U kvartovskom kafiću u kojem je Dario radio poslednjih sedam godina vlada tišina, na jedom od stolova gore tri sveće, a stalni gosti kratko se pozdravljaju samo klimanjem glavama. Svi su svesni da ih omiljeni konobar više nikad neće doći poslužiti.

- Još ne verujem šta se dogodilo, uvek nastradaju najbolji. Juče sam s Darijom razgovarao o utakmici Dinamo-Hajduk koja je u petak i dogovarali smo se gde ćemo postaviti televizor. Bio je hajdukovac kao i ja, pa smo nas dvojica bili protiv celog kafića prepunog dinamovaca - govori jedan penzionisan policajac.

Kaže da Dario nikad nije bio loše volje i da su ga svi u kvartu obožavali.

Dalje on je rekao kako je Dario bio čovek koji je živeo za porodicu.

- Često je pričao o supruzi koju bi nakon smene jurio da pokupi iz Alce gde je radila. Obožavao je i svoju decu, kćer i sina u dvadesetim godinama, na njih je preneo ljubav prema fudbalu koji su oboje u jednom trenutku trenirali. Nije pušio ni pio, pa smo se često zezali da bi ga svaka majka za zeta poželela - nastavio je policajac kao da priča o kakvom starom prijatelju.

Drugi gosti kafića dobacuju da se o Dariju može napisati samo najlepše.

- Simpatičan, ljubazan, drag, profesionalac, ovo je strašna tragedija - govore.

Snažno olujno nevreme koje je u sredu u popodnevnim satima pogodilo Zagreb, odnelo je tri života i povredilo 100-tinjak građana. Obilna kiša u kombinaciji sa snažnim vetrom nosila je sve pred sobom, tako da su uz ljudske žrtve i materijalne štete na području grada ogromne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading