ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU POSLE PORAZA OD SINERA: Novak zahvalan na svemu u Rijadu

Autor:

Sport

17.10.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser velikog srca

ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU POSLE PORAZA OD SINERA: Novak zahvalan na svemu u Rijadu

Foto: Profimedia

Novak Đoković je doživeo i drugi poraz u pet dana od Janika Sinera, a ovog puta je izgubio u polufinalu "Slema šest kraljeva" sa 2:1 (6:2, 6:7 (0:7), 6:4) u setovima.
Tokom meča, publika je mogla da vidi neke neverovatne poteze obojice tenisera, a Đoković je priznao da je Sinerovim potezima bio impresioniran i dok je bio na terenu, ali i posle meča. 

Nakon što se završio duel, Novak se oglasio i na društvenim mrežama i poslao kratku poruku svim svojim pratiocima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Sjajan meč i još bolja atmosferaHvala ti, Rijade, na podršci. Vidimo se u subotu - napisao je Srbin na Instagramu.

Tada će odmeriti snage sa poraženim iz duela Alkaraz - Nadal, što će izvesno biti stariji Španac, a to znači samo jedno - "poslednji ples".

Podsetimo, posle poraza oda Sinera, Đoković je izjavio:

Bila je sjajna atmosfera, naelektrisana, kako na terenu tako i u publici. Od početka meča sam zaostajao, borio sam se na svoj način, uspeo sam da uzvratim, ali na moju žalost bio je mnogo dobar, bolje je igrao, imao sam sreće da dobijem drugi set. Imao sam neke šanse i u trećem setu, ali sve u svemu bilo je bučno na tribinama, zabavno. Bilo je zaista uživanje igrati ovde, baš kao i u decembru prošle godine protiv Alkaraza, ponovo je bila sjajna atmosfera. Zahvaljujem se i publici na podršci. Jednostavno rečeno, igrao je na veoma visokom nivou, nije bez razloga broj jedan na svetu. Pokušao sam da se borim, da se vratim, što sam i činio, bio sam blizu, ali je bio bolji u odlučujućim momentima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading