ĐOKOVIĆ MORAO DA TRAŽI POMOĆ LEKARA: Opet ga muči rame (FOTO)

Autor:

Sport

17.10.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored svega igra atomski tenis

ĐOKOVIĆ MORAO DA TRAŽI POMOĆ LEKARA: Opet ga muči rame (FOTO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković trenutno vodi neverovatnu borbu sa Janikom Sinerom na "Slemu šest kraljeva" u Rijadu. Posle ubedljivo izgubljenog prvog seta, Nole je uspeo da se oporavi i u taj-brejku osvoji drugi. A onda je u trećem usledio spektakl, koji je nakratko morao da bude prekinut zbog problema srpskog tenisera.

Imao je bolnu grimasu na licu i zatražio od lekara da mu pomogne. U pitanju je problem sa desnom rukom, deluje da je rame u pitanju. Nije poznato tačno kada se pojavio problem i o čemu se radi, ali nije tražio medicinski tajm-aut. Posle kratke masaže se vratio na teren i nastavio je.

Podsetimo, u okviru "Slema šest kraljeva" u Rijadu, Novak Đoković se suočava sa Janikom Sinerom u ponovnom okršaju nakon nedavnog finala Mastersa u Šangaju, gde je Italijan izašao kao pobednik. Iako ovaj meč ne utiče nikako na ATP bodove, sigurno je da obojica tenisera žele da pokažu svoje najbolje izdanje pošto je novčani ulog ogroman.

Organizatori su se potrudili da sve izgleda spektakularno, pa tako i predstavljanje glavnih aktera. Novak Đoković je bio predstavljen na vrlo neobičan način - hologramom u ulozi pastira koji se sporazumeva sa vukovima.

U drugom polufinalu večeras u Rijadu, ljubitelji tenisa će imati priliku da uživaju u duelu dva španska tenisera, Karlosa Alkaraza i Rafaela Nadala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading