KAKAV SPEKTAKL: Alkaraz i Nadal u glavnim ulogama - Karlitos sravnio Runea, pa zakazao duel sa Rafom!

Autor:

Sport

16.10.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti zanimljivo.

KAKAV SPEKTAKL: Alkaraz i Nadal u glavnim ulogama - Karlitos sravnio Runea, pa zakazao duel sa Rafom!

Foto: Profimedia

Na egzibicionom teniskom turniru "Slem šest kraljeva" u Rijadu, mladi španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je impresivnu pobedu nad Holgerom Runeom rezultatom 6:4, 6:2. Iako je dominirao od samog početka meča, Alkaraz je uspeo da dođe do brejka tek u devetom gemu prvog seta, nakon čega je uspeo da zadrži prednost i osvoji prvi set sa 6:4. Drugi set je započeo još jednim brejkom, nagoveštavajući ubedljivu pobedu i potvrđujući svoje mesto u duelu sa Rafaelom Nadalom.

Uzbudljivim razvojem događaja na istom turniru, mladi Italijan Janik Siner ostvario je impresivnu pobedu nad Danilom Medvedevim, zakazujući tako duel sa Novakom Đokovićem. Siner je demonstrirao izuzetnu formu i veštinu, što je rezultiralo njegovom zasluženom pobedom i plasmanom u polufinale, gde će se suočiti sa jednim od najvećih svetskih teniskih talenata.

Očekuje se da će mečevi u polufinalu doneti uzbuđenje i neizvesnost, dok će ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem pratiti svaki potez ovih mladih talenata. Sve oči će biti uprte ka duelu između Karlosa Alkarasa i Rafaela Nadala, kao i meču između Janika Sinera i Novaka Đokovića, obećavajući vrhunski teniski spektakl.

Podsetimo se, svi učesnici turnira su dobili impresivnu sumu od 1,5 miliona dolara samo za učešće, što dodatno naglašava prestiž ovog revijalnog takmičenja, a osvajač titule bi mogao da zaradi i dodatnih 6.000.000, što je najveća nagrada u istoriji tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading