SINER JE U FINALU! Teniser osigurao plasman, a sutra je težak dan za njega - Novak ili Fric, uskoro ćemo videti! (FOTO)

Autor:

Sport

12.10.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontrolisao je ceo meč.

SINER JE U FINALU! Teniser osigurao plasman, a sutra je težak dan za njega - Novak ili Fric, uskoro ćemo videti! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner ostvario je značajan uspeh na mastersu u Šangaju, plasiravši se u finale nakon pobede nad Čehom Tomasom Mahačom. Siner je trijumfovao rezultatom 2-0, po setovima 6:4, 7:5, demonstrirajući svoju izuzetnu igru i odlučnost.

Duel između Siner i Mahača trajao je sat vremena i 44 minuta, pružajući publici uzbudljiv teniski spektakl. Siner je pokazao izuzetnu mentalnu i fizičku spremnost tokom celog meča, što mu je omogućilo da zabeleži važnu pobedu.

Interesantno je da je Siner uspeo da oduzme servis Mahaču u ključnim trenucima meča, pokazujući izuzetnu smirenost i koncentraciju. Iako je Čeh poveo brejkom u uvodnom gemu, Siner je brzo preokrenuo situaciju i kontrolisao tok meča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OK Tennis (@oktennis.it)

Sinerova izuzetna igra tokom meča nagoveštava njegovu veliku formu i spremnost da se suprotstavi najboljim teniserima na svetu. Njegova pobeda nad Mahačom samo je potvrda talenta i kvaliteta koji poseduje.

Sinerov put do finala Mastersa u Šangaju definitivno je bio impresivan, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod finalnog duela. Siner je još jednom potvrdio svoj status jednog od najperspektivnijih tenisera današnjice, te se sa nestrpljenjem iščekuje njegov naredni nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading