EVO I FEDERERA! Otpisao Novaka, a onda se pojavio u Šangaju - Evo koga teniser favorizuje! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez njega ništa

EVO I FEDERERA! Otpisao Novaka, a onda se pojavio u Šangaju - Evo koga teniser favorizuje! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Serena Vilijams i Rodžer Federer

Rodžer Federer, legendarni teniser iz Švajcarske, nedavno je posetio masters turnir u Šangaju kako bi prisustvovao meču mladih talenata Janika Sinera i Tomaša Mahača. Iako je na terenu bio znatno mlađi igrač, Federer je svojim prisustvom na tribinama privukao pažnju publike svojim prepoznatljivim stajlingom - belom majicom, crnom jaknom i naočarima za sunce.

Federer je nedavno istakao značajnu promenu u svetu tenisa, naglašavajući da nova generacija tenisera preuzima primat od starijih igrača poput Rafae Nadala, Novaka Đokovića i Endija Mareja. Uočava se trend da mladi igrači poput Alkaraza preuzimaju vodeću ulogu, dok se stariji teniseri povlače sa scene. Federer je istakao da je impresioniran igrom mladih talenata i da je uveren da će mnogi uživati u njihovim budućim nastupima.

Osim što je uživao u meču mladih talenata, Federer je istakao značaj osvajanja Olimpijskih igara od strane Novaka, naglašavajući da se menjanje generacija jasno oseća u svetu tenisa.

Iako je Federerova karijera obeležena brojnim uspesima i rekordima, njegovo priznanje značaja novih generacija tenisera jasno ukazuje na evoluciju sporta i obećava uzbudljivu budućnost teniskih takmičenja.

Na kraju, Federer je svojim prisustvom u Šangaju još jednom potvrdio svoj uticaj i status u teniskom svetu, ali i pokazao da sa oduševljenjem prati nove talente i promene u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading