KAKAV ŠOK U ŠANGAJU! Lepe vesti za Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

10.10.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eliminisan opasan igrač.

KAKAV ŠOK U ŠANGAJU! Lepe vesti za Novaka Đokovića!

Foto: Instagram.com/djokernole

Češki teniser Tomaš Mahač ostvario je značajnu pobedu nad mladim španskim talentom Karlosom Alkarazom u četvrtfinalu mastersa u Šangaju. Mahač je trijumfovao rezultatom 2:0, po setovima 7:6 i 7:5, čime je obezbedio svoje mesto u polufinalu ovog prestižnog takmičenja.

Iako je rezultat meča bio 2:0 u korist Mahača, nije bilo nimalo lako savladati mladog Alkaraza. Ovaj dvoboj je bio izuzetno neizvestan, a Karlos Alkaraz je pokazao izuzetnu snagu i veštinu, pružajući snažan otpor iskusnijem Mahaču tokom celog meča.

Iako je Alkaraz pružio žestok otpor, Tomaš Mahač je pokazao izuzetnu taktičku veštinu i mentalnu čvrstinu u odlučujućim trenucima meča. Njegova sposobnost da održi fokus i izdrži pritisak u ključnim poenima dovela ga je do pobede nad talentovanim protivnikom.

Ova pobeda predstavlja još jedan dokaz Mahačeve sjajne forme, a njegovi navijači sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup u polufinalu. Češki teniser je pokazao izuzetnu snagu i veštinu tokom turnira u Šangaju, što ga čini ozbiljnim kandidatom za osvajanje ovog prestižnog takmičenja.

Nakon ove pobede, Tomaš Mahač se sa nestrpljenjem priprema za naredni meč u polufinalu, gde će se suočiti sa još jednim izazovnim protivnikom. S obzirom na njegovu trenutnu formu i odlučnost, možemo očekivati uzbuđujući duel u narednom meču, gde će Mahač pokušati da nastavi svoj uspešan niz i osvoji prestižni masters u Šangaju.

Naredni protivnik Mahaču biće prvi reket sveta Janik Siner. Novak Đoković sutra od 12:30 po našem vremenu igra protiv Jakuba Menšika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading