NOLE UZVRAĆA UDARAC U SVOM STILU! Novinar želeo da isprovocira Đokovića, a evo koji odgovor je usledio!

Autor:

Sport

12.10.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se to radi

NOLE UZVRAĆA UDARAC U SVOM STILU! Novinar želeo da isprovocira Đokovića, a evo koji odgovor je usledio!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković je u petak ostvario važnu pobedu nad Jakubom Menšikom, plasiravši se u polufinale Mastersa u Šangaju. Uspeh nije dugo trajao, jer već u subotu je morao da se suoči sa Tejlorom Fricom u borbi za plasman u finale. Na konferenciji za medije, Đoković je istakao svoju ljubav prema Kini, ističući da je oduvek osećao posebnu povezanost sa ovom zemljom.

Kina je za mene uvek bila srećno mesto, mesto u kome sam uvek igrao najbolji tenis. Ovakvi mečevi, protiv tinejdžera, zaista me motivišu. Teraju me da pružim što više, da pokažem svetu da i dalje imam to, da imam noge i za mlade tenisere. Veoma sam srećan što sam uspeo da dobijem ovaj veoma izazovan meč - započeo je Novak.

Novinar je postavio Đokoviću pitanje koje se tiče njegove starosti i izazova koje nosi duel sa mlađim protivnicima. Na šta mu je Novak sa sigurnošću odgovorio.

Nijednog trenutka nisam to pomislio. Psihološki sam se odlično osećao, samo sam u finišu prvog seta osetio pritisak i tada nisam najbolje igrao. Bilo sam malo ljut na sebe što ga nisam dobio, ali sam odmah uzvratio i dobio drugi deo sa 6:1 - rekao je Đoković.

Đoković je izneo svoje utiske o Tejloru Fricu, ističući njegovu neverovatnu snagu i preciznost u servisu.

- U trećem setu sam imao puno šansi u njegovim gemovima, ali njegov servis je neverovatan. Mnogo snage i preciznosti, veoma je teško igrati protiv njega. Znam ga tri-četiri godine, pratio sam njegov uspon, njegov razvoj. Odličan dečko, super talentovan, veoma perspektivan. Ima sjajnu budućnost, ako nastavi da radi. Ima odlične ljude oko sebe, njegov fizioterapeut, Saša Jezdić, radio je sa mnom - istakao je Đoković o rivalu koji mu je posle meča poslao moćnu poruku.

Novak Đoković je uspeo da osvoji srca i poštovanje svojih obožavalaca u Kini, ali i da pokaže svoju izuzetnu sportsku veštinu i mentalnu snagu u borbi sa mladim teniskim talentima. S obzirom na njegovu posvećenost i odlučnost, ne treba sumnjati da će nastaviti da ostvaruje velike uspehe na teniskim terenima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading