ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA NOVU DOMINACIJU! Evo kad izlazi na teren!

Autor:

Sport

10.10.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U polufinalu bi mogao da se susretne sa njim.

ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA NOVU DOMINACIJU! Evo kad izlazi na teren!

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/Starsport

Srpski teniser, tj. najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, nastavlja sa odličnim igrama na Mastersu u Šangaju, gde se plasirao u četvrtfinale. Njegov sledeći protivnik biće mladi Jakub Menšik, a njihov meč zakazan je za petak u večernjem terminu. Ovo će biti prvi susret između dvojice tenisera, pružajući Menšiku priliku da se suprotstavi svom idolu, Novaku Đokoviću.

Oni će igrati u petak u večernjem terminu. Njihov meč počeće od 12:30 časova.


Novak Đoković će se susresti sa 19-godišnjim Menšikom u petak u večernjem terminu na Mastersu u Šangaju. Ovaj susret će biti prilika za mladog tenisera da se oproba protiv jednog od najboljih tenisera današnjice, a ljubitelji tenisa će imati priliku da ovaj meč prate uživo na portalu "Republika.rs".
Republika

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković spreman za četvrtfinalni meč

 


Pobednik duela Đoković - Menšik će se plasirati u polufinale gde će se suočiti sa boljim iz duela američkog tenisera Tejlora Frica i belgijskog tenisera Davida Gofana. Očekuje se da će ovo biti izuzetno zanimljiv meč, a ljubitelji tenisa već s nestrpljenjem iščekuju ishod četvrtfinalnog meča.

Fric i Gofan će se susresti u petak i 9 časova.


Novak Đoković nastavlja da očarava svet svojom igrom i ličnošću, ostavljajući dubok trag u svetu tenisa i inspirišući mnoge ljude širom sveta. S nestrpljenjem očekujemo ishod njegovog četvrtfinalnog meča na Mastersu u Šangaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading