GDE GOD KROČI, NOVAK IH ZASENI! Nakon trijumfa Nole po kameri ispisao poruku na kineskom! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmirao je celu Kinu.

GDE GOD KROČI, NOVAK IH ZASENI! Nakon trijumfa Nole po kameri ispisao poruku na kineskom! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković (37) demonstrirao je svoju nadmoć u susretu trećeg kola mastersa u Šangaju protiv mladog Italijana Flavija Kobolija (22). Nakon svega 64 minuta igre, Đoković je slavio rezultatom 2:0 (6:1, 6:2), pokazujući da je i dalje neprikosnoven u svetu tenisa.

Ovaj trijumf nije bio iznenađenje za mnoge ljubitelje tenisa, ali je svakako impresionirao publiku svojom sigurnošću i kontrolom nad mečom. Mladi Koboli je imao priliku da se suoči sa jednim od najvećih igrača današnjice i da iz prve ruke oseti snagu i veštinu iskusnog Đokovića.

Nakon završetka meča, Novak Đoković je iznenadio mnoge kada se potpisao na kineskom jeziku, ostavljajući poruku domaćoj publici. Ovaj gest pokazuje njegovu posvećenost i poštovanje prema kineskoj publici, ali i širi njegovu popularnost van granica svoje matične zemlje.

Ovaj potez je još jednom pokazao da Đoković nije samo vrhunski sportista, već i globalna ikona koja se trudi da se poveže sa svojim navijačima širom sveta.

Nakon ubedljive pobede nad mladim Italijanom, Đoković se sada okreće sledećem izazovu - susretu sa ruskim teniserom Romanom Safijulinom u osmini finala. Safijulin je svoje mesto među najboljih 16 igrača obezbedio pobedom nad Amerikancem Francesom Tijafoom posle preokreta rezultatom 2:1 (5:7, 7:5, 7:6).

Ovaj susret će biti prilika da se vidi kako će se Đoković nositi sa Safijulinom i da li će uspeti da nastavi svoj impresivan niz na ovom turniru. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj duel i veruju da će Đoković i ovog puta pokazati svoju izuzetnu formu i kvalitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading