PRVI SUSRET NOVAKA I KOBOLIJA! Prišao Đokoviću, a onda je srpski as uradio jednu stvar - Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslastica za sve ljubitelje tenisa.

PRVI SUSRET NOVAKA I KOBOLIJA! Prišao Đokoviću, a onda je srpski as uradio jednu stvar - Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Nakon ne baš ubedljive pobede u drugom kolu 2:0 (7:6, 7:6), Novak Đoković se sprema za novi izazov na mastersu u Šangaju. Danas ga očekuje duel sa Flaviom Kobolijem koji je u prethodnoj rundi načinio senzaciju savladavši Stana Vavrinku. Prvi teniser sveta, sreo se sa svojim rivalom Flaviom Kobolijem u kompleksu turnira u Šangaju. 

Flavio Koboli će se prvi put će odmeriti snage sa Novakom Đokovićem na terenu, a iako je pokazao svoje sposobnosti pobedivši Vavrinku, suočiće se sa izuzetno zahtevnim protivnikom.

Dok je Đoković je radio vežbe istezanja, a u jednom momentu u istoj prostoriji se pojavio trenutno 30. igrač sveta.

Kratko su se pozdravili i razmenili par reči, dok je Koboli u rukama držao reket i patike.

Pobednik ovog duela će se suočiti sa boljim iz obračuna Frencisa Tijafoa i Romana Safijulina, što znači da će pobednik imati priliku da se dokaže i dalje na turniru.

Duel između Novaka Đokovića i Flavia Kobolija zakazan je za oko 12.30 časova po srednjoevropskom vremenu. Svi ljubitelji tenisa moći će da prate ovaj meč putem direktog prenosa na kanalu TV Sport klub 1, dok će tekstualni prenos biti dostupan na sajtu Republika.rs. Pre toga, na programu su i drugi zanimljivi mečevi, pa ljubitelji tenisa imaju priliku da uživaju u još teniskih uzbuđenja pre glavnog meča dana.

Novak Đoković, kao dominantna figura svetskog tenisa, i dalje privlači pažnju svojim susretima, a ovaj susret sa mladim Kobolijem sigurno će biti interesantan za sve ljubitelje tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading