SINER POKRAO ĐOKOVIĆA I JOŠ SE HVALI TIME: Italijan nema ni trunke srama

Autor:

Sport

07.10.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio da ga imitira i bude bolji od njega.

SINER POKRAO ĐOKOVIĆA I JOŠ SE HVALI TIME: Italijan nema ni trunke srama

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je pokraden, a lopov se sada hvali time! Promenio je Nole gotovo ceo sturčni štab sa kojim je sarađivao godinama, ali sigurno nije očekivao da jedan od njegovih najbližih saradnika reši da mu zabije nož u leđa kada je njegov doskorašnji kondicioni trener Marko Paniki prešao u štab Janika Sinera. Posle toga je italijanski teniser otkrio da je angažovao i fizioterapeuta Ulisesa Badija.

Sada je Siner istakao da su Badio i Paniki već postali velika pomoć, naglašavajući njihovo bogato iskustvo u radu sa vrhunskim igračima. Pritom je otvoreno govorio da mu ide u prilog jer su oni radili sa Đokovićem, odnosno da planira da iskoristi od njih sve što su radili sa Novakom u nameri da bude bolje od Srbina.

Republika

Foto: instagram.com/marco_panichi1

Nova ljubav: Siner, Badio i Paniki

Marko i Ulises već predstavljaju veliku pomoć, jer se dobro poznaju, što je za mene veoma dobro i važno. Sigurno mogu da mi pomognu, posebno malo van terena, pokušavajući da vide nove stvari i da utvrde gde možemo da napredujemo kao igrači. Imaju mnogo iskustva. Sigurno imaju puno iskustva, znate, u radu sa brojem jedan na svetu već toliko, toliko godina - rekao je Siner.

On je nastavio da priča o Đokoviću poredeći se sa njim.

- Imamo neke sličnosti, ja i Đoković, ali na kraju, još uvek smo različiti, tako da, znate, moramo da pokušamo da prilagodimo ono što je najbolje za mene i da pokušamo da razumemo. Ali to zahteva vreme. Veoma sam srećan što ih imam u svom timu - zaključio je Siner.

Podsetimo, Marko Paniki je u svojoj trenerskoj karijeri radio sa velikim brojem vrhunskih tenisera, uključujući Danijelu Hantuhovu, Filipa Kolšrajbera i Fabija Fonjinija. Međutim, najznačajniji period njegove karijere bio je upravo onaj proveden u timu Novaka Đokovića, gde je ostavio dubok trag i doprineo brojnim uspesima srpskog tenisera.

Paniki i Badio su se očigledno udružili sa Sinerom da rade protiv Novaka. Obojicu je angaživao Janik Siner u nameri da Đokovićevim receptom pokuša da ostane u vrhu tenisa. Doduše, kakva "leđa" ima oni mu verovatno nisu ni potrebni. Naime, Italijan je pao na doping testu u Indijan Velsu i nikom ništa. Sve je dobro zataškano i sređeno tako da on može da nastavi da se takmiči.

A upravo je jedan od novi članova njegovog tima bio u srcu skandala oko dopinga, koji umalo nije napakovao Noletu. Naime, fizioterapeut Ulises Badio je svojevremeno, dok je radio sa Novakom Đokovićem, bio u centru doping skandala. Afera sa kraja 2022. godine nastala je zbog "magičnog napitka", odnosno jednog snimka koji je zapalio društvene mreže.

Na tom snimku se videlo kako Badio tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa  mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru. Normalno, situaciju su uzburkali samo neuki navijači i "hejteri" ali je čak i Novak morao da odgovara na pitanje o tome na jednoj konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading