PARTIBREJKER: Kineski žongler ostao u čudu - Đoković mu je upropastio tačku! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2024

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi kineski car.

PARTIBREJKER: Kineski žongler ostao u čudu - Đoković mu je upropastio tačku! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/tennistv

Nakon pet godina pauze, Novak Đoković se vratio u Kinu i oduševio svoje mnogobrojne fanove. Njegov povratak na tlo druge najmnogoljudnije zemlje na svetu izazvao je veliku pažnju, a tribine stadiona tokom treninga sa domaćim teniserom Džidžen Džangom bile su ispunjene do poslednjeg mesta.

Tokom treninga, Đoković se našao u nezaboravnom sparingu sa domaćim teniserom Džidžen Džangom. Posebno zanimljiv trenutak bio je kada je Nole uspeo da mu oteo jednu lopticu dok je ovaj žonglirao sa tri loptice, što je izazvalo širok osmeh na licu srpskog tenisera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

Novak Đoković je izjavio da je veoma srećan što se ponovo nalazi u Kini, mestu koje mu je donelo mnogo uspeha tokom karijere:

- Šangaj je uvek bio jedan od najboljih. Stadion i jedan od najboljih turnira koje imamo na turu. U stvari mi je nedostajala Kina, igrao sam jedan od najboljih tenisa ovde tokom karijere - istakao je najbolji teniser u istoriji belog sporta.

Đoković će se takmičiti na Mastersu u Šangaju, gde bi već u drugom kolu mogao da se susretne sa Kinezom Junčaokete Buom, ukoliko ovaj uspe da eliminiše Aleksa Mikelsena iz Amerike, polufinalistu turnira u Pekingu.

Novak Đoković je svojim povratkom u Kinu sigurno obradovao mnoge navijače, a svi sa nestrpljenjem očekuju njegove nastupe na ovom prestižnom takmičenju.

Dolazak Novaka Đokovića u Šangaj izazvao je veliko uzbuđenje među njegovim vernim navijačima. Njihovo oduševljenje je bilo vidljivo tokom susreta sa organizatorima i tokom prvih treninga na teniskim terenima. Atmosfera je bila puna pozitivne energije, a Novak je sa osmehom na licu dočekao brojne simpatije i podršku svojih fanova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading