STIŽU DOLARI: Uoči mastersa u Šangaju - Đoković intenzivirao pregovore!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2024

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi hoće li do dogovora i doći.

STIŽU DOLARI: Uoči mastersa u Šangaju - Đoković intenzivirao pregovore!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji belog sporta, trenutno se nalazi u fazi pregovora sa kompanijom "Lakost" oko produžetka saradnje, čiji ugovor ističe 2025. godine.

Uoči spektakla mastersa u Šangaju, Novaku je priređen istinski spektakl kada je i pored kišnog vremena odigrao teniski meč na Kineskom zidu gde mu se suprostavila jedna devojčica. Ova neobična i atraktivna promocija bila je deo angažmana sa kompanijom "Lakost" i mogla bi da bude najava nastavka njihove uspešne saradnje.

Iako je Novak Đoković izrazio nezadovoljstvo načinom na koji je kompanija "Lakost" vodila marketinšku promociju njegovih proizvoda, situacija se brzo promenila. Nakon njegovih kritika, kompanija je preduzela korake ka poboljšanju dostupnosti proizvoda vezanih za srpskog asa, kao i kvaliteta istih. Ovo je rezultiralo time što je Novak postao prva osoba koja se u javnosti pojavila u posebnoj jakni koja nije u slobodnoj prodaji, što je bila još jedna potvrda njihove uspešne saradnje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lacoste (@lacoste)

 

Nakon što je Novak osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, kompanija "Lakost" je javno istakla svoje poštovanje prema njemu i postavila video sa majicom koju je nosio na tim igrama, uz poruku "Ne bismo mogli da tražimo nikoga boljeg od tebe". Ovo jasno ukazuje na to da je saradnja između Novaka Đokovića i kompanije "Lakost" i dalje veoma cenjena i podržana.

Novak Đoković je, kao jedan od najcenjenijih sportista, i dalje predmet interesovanja brojnih kompanija, ali čini se da je njegova saradnja sa "Lakostom" i dalje veoma jaka, sa perspektivom za produžetak ugovora u bliskoj budućnosti. S obzirom na to da je "Lakost" veoma posvećen pružanju podrške Novaku i stvaranju unikatnih proizvoda za njega, možemo očekivati nastavak ove uspešne saradnje i u narednim godinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading