NOVAK I JELENA ODLIČNO SU SVE URADILI: Evo šta škola neće morati da uči Taru, koja kreće u prvi razred

Autor:

Sport

02.09.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovićeva naslednica pokazala svestrasnost u mnogim segmentima.

NOVAK I JELENA ODLIČNO SU SVE URADILI: Evo šta škola neće morati da uči Taru, koja kreće u prvi razred

Foto: Tanjug/AP

Novak i Tara Đoković

Mezimica Novaka Đokovića ćerkica Tara Đoković danas puni sedam godina, a školski kalekdar je hteo da ona u školsku klupu prvi put sedne baš na svoj sedmi rođendan. Nole i njegova supruga Jelena su, kao i kod prvenca Stefana, rešili da im i naslednica ide u školu u Srbiji i tamo su je poslali više nego spremnu. Naime, Đoković su kao roditelji već uradili odličan posao pa je Tara u prvi razred krenula sa već puno veština kojima je ovladala.

Za početak, Tara Đoković zna da čita i piše i to ne samo srpski, već i engleski jezik. Naime, mala Tara često je u loži svog oca na njegovim mečevima na velikim turnirima, a jednom prilikom ponela je i knjigu da čita. I to "Unicorn Academy" na engleskom jeziku, koji tečno govori. Ona je na njegovim mečevima nosila i transparente na srpskom jeziku za koje se po rukopisu vidi da ih je napisalo dete. Tako je na Olimpijskim igrama držala poruku "Tata je najbolji". I bila je u pravu jer je Novak osvojio toliko sanjanu zlatnu medalju.

Republika

Foto: Printscreen/X

Tarina poruka Novaku u Parizu tokom OI

Već neko vreme Nole pobede slavi svirajući violinu. Sve je počelo kada je pobedio Alekseja Popirina u 3. kolu Vimbldona. Tada se Novak Đoković okrenuo ka boksu u kojem pored članova njegovog tima, sede i supruga Jelena, kao i deca Stefan i Tara. Nole se okrenuo i počeo da oponaša sviranje violine. To je bio njegov način da izrazi sreću zbog pobede, a na konferenciji posle objasnio je zbog čega je izabrao baš takav način za iskazivanje sreće.

- To je bilo za Taru! Moja Tara svira violinu već neko vreme, šest meseci i to je bio naš dogovor da ću tako da proslavim - rekao je Nole.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Novak zbog Tare svira violinu

Takođe, Tara je uslikana kako sa mamom i tatom jaše konja u Crnoj Gori, a voli i da pleše. O tome je govorila i sama mama Jelena.

- Imam stvarno vrlo lepih trenutaka s decom i najviše volim kada zajedno čitamo priče. Moj sin najviše voli da slaže lego-kockice i da sluša muziku, dok s ocem voli da igra tenis ili da zajedno gledaju meč, što mami možda nije najomiljenije. Sa Tarom volim da plešem, ona voli da se šminka, a ja ne. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je još mala, te da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu rekla da ona to želi i da ništa ne mogu da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje - ispričala je Jelena za hrvatski Stori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading