IZNENAĐENJE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Prvo nazvali avion po njemu, sada povukli novi potez

Autor:

Sport

02.09.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletu ukazana posebna čast na letu za Beograd.

IZNENAĐENJE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Prvo nazvali avion po njemu, sada povukli novi potez

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković se nedavno vratio u Beograd iz Njujorka, gde je učestvovao na US openu. Međutim, povratak u srpsku prestonicu nije bio običan, već je bio obasut iznenađenjima. Naime, srpska aviokompanija Er Srbija priredila je pravi spektakl za Novaka, brendirajući avion brojem 24 - simbolom njegovih grend slem titula. Činjenica da su i jastučići na sedištima nosili broj 24 dodatno je doprinela ovom iznenađenju.

Republika

Foto: Tanjug

Novak sa posadom aviona

Povratak Novaka Đokovića u Beograd nije bio samo zbog odmora nakon učešća na US openu. On se vratio kako bi proslavio rođendan svoje ćerke Tare, ali i kako bi zvanično potvrdio svoje učešće u Dejvis kup reprezentaciji Srbije za predstojeća takmičenja. Ova vest je obradovala mnoge ljubitelje tenisa širom sveta, a posebno one u Srbiji.

Jedan od najupečatljivijih momenata ovog događaja bio je iznenađujući gest Er Srbije prema Novaku Đokoviću. Ova akcija je izazvala reakciju Endija Mareja, koji je javno pokazao veliko oduševljenje i podršku ovom gestu. Njegova reakcija je zasigurno doprinela širenju ove priče i dodatno naglasila značaj koji Novak Đoković ima u svetu tenisa.

Republika

Foto: Tanjug

Broj 24 na sve strane u avionu


Ovaj gest srpske aviokompanije definitivno je ostavio snažan utisak na Novaka Đokovića, ali i na sve one koji prate njegovu karijeru. Srbija je još jednom pokazala svoju podršku i ponos na jednog od najvećih sportista koje je ova zemlja ikada imala.

Podsetimo, Đoković je deset puta bio šampion Australijan opena, tri puta šampion Rolan Garosa, sedam puta šampion Vimbldona, i četiri puta na US openu. Đoković je ranije ovog leta osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading