NAVRATILOVA POSTALA MAJKA U 67. GODINI! Teniserka je KONAČNO ostvarila životnu ŽELJU- dobila je DVA SINA!

Autor:

Sport

15.08.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav nema granice!

NAVRATILOVA POSTALA MAJKA U 67. GODINI! Teniserka je KONAČNO ostvarila životnu ŽELJU- dobila je DVA SINA!

Foto: Tanjug/AP

Martina Navratilova (levo) na Vimbldonu

Čuvena teniserka Martina Navratilova, koja je u svetu tenisa ostavila neizbrisiv trag, nedavno je postala majka u 67. godini. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti zbog svoje neobičnosti i inspirativne poruke koju nosi.

Martina i njena partnerka Julija, koja ima 52 godine, usvojile su dva dečaka. Njih dve su se venčale u Njujorku 2014. godine i od tada žive u skladnom i srećnom braku. Ova neobična ljubavna priča izaziva divljenje i poštovanje, a Martina je još jednom pokazala hrabrost i odlučnost da sledi svoje srce i ostvari svoje želje, bez obzira na predrasude i kritike okoline.

Martina i Julija zajedno odgajaju Julijine dve ćerke, Viktoriju i Emu, čiji otac nije poznat javnosti. Ova porodica, koja se sastoji od poznate sportske ikone i njenog partnera, kao i dece koju su usvojile i rodile, predstavlja primer modernog i raznolikog koncepta porodice. Sada će, pored dve ćerke, odgajati i dvojicu sinova, čime će njihov dom postati još veselije i razigranije mesto.

Ova vest o Martini Navratilovoj budi nadu i inspiriše mnoge ljude širom sveta. Ona pokazuje da ljubav nema granice, a želja za roditeljstvom može biti ostvarena u bilo kom dobu. Martina je već decenijama inspiracija mnogima, kako na teniskom terenu, tako i van njega, gde hrabro korača novim stazama i donosi promene koje pomjeraju granice društvenih normi.

Činjenica da je Martina postala majka u 67. godini samo je još jedan dokaz da su ljubav, hrabrost i odlučnost ključni faktori u ostvarivanju svojih snova, bez obzira na predrasude i skepticizam okoline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading