ONI SU IDIOTI! Čuveni britanski tabloid stao u ODBRANU Novaka! Žestoko NAPAO engleske navijače!

Autor:

Sport

13.07.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su pokazali pravo lice.

ONI SU IDIOTI! Čuveni britanski tabloid stao u ODBRANU Novaka! Žestoko NAPAO engleske navijače!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona nakon pobede nad Lorencom Musetijem rezultatom 3:0 u setovima.

Međutim, iako je slavlje trebalo da bude u duhu sportskog trijumfa, Nole je ponovo bio suočen sa negativnom reakcijom dela publike, koji su mu zviždali dok je proslavljao pobedu na svoj prepoznatljiv način, "zasviravši violinu".

Reakcija publike na Novakovu proslavu izazvala je kontroverze, a čuveni engleski list "San" nazvao je ljude koji su zviždali Đokoviću "idiotima".

"San" je objavio tekst pod naslovom "Novak Đoković izviždan od 'idiota' zbog pogrešno protumačenog slavlja", u kojem je objašnjeno zašto su navijači reagovali na taj način. List je istakao da je deo publike pogrešno protumačio Novakovu gestikulaciju sa violinom, koja je zapravo bila posvećena njegovoj ćerki Tari, koja je nedavno počela da pohađa časove ovog instrumenta.

Foto: Printscreen/The Sun

Naslov iz "Sana"

- Kada je Đoković „svirao“ violinu tokom večerašnjeg meča, neki posmatrači su ga izviždali, iako nije bilo jasno da li je reakcija bila iskrena ili ironična. U svakom slučaju, Đoković je delovao kao da je to uzeo u dobrom duhu, smejući se pre nego što je dao palac gore i iskreno se osmehnuvši dok se vraćao na svoje mesto - navodi se između ostalog u tekstu.

Pomenuti tekst takođe je podsetio na raniji incident kada je Novak vodio "žestoki rat" sa navijačima tokom meča protiv Holgera Runea. Takođe, tekst je istakao iznenađenje Džona Mekinroa zbog reakcije navijača, kao i osude zviždanja od strane drugih navijača. Takođe, iskorišćena je prilika da se pomene i Karlos Alkaraz pred nedeljni meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading