ĐOKOVIĆ SE ZAHVALIO LEGENDI FUDBALA NA PODRŠCI: Nole poklanja POTPISAN dres samo PRAVIM navijačima (FOTO)

Autor:

Sport

09.07.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći uz najveće.

ĐOKOVIĆ SE ZAHVALIO LEGENDI FUDBALA NA PODRŠCI: Nole poklanja POTPISAN dres samo PRAVIM navijačima (FOTO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima, ali pored Noletovog fenomenalnog tenisa, svi danas pričaju o reakciji srpskog tenisera na prozivke navijača.

U momentima kada je Đoković osećao teskobe u stomaku pri vođstvu 1:0, priključila se i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da slome Noleta. Ipak, Novak je bio jači od svega i na njihovo "Ruuuune" tokom igre uzvratio je prvobitno uzvikivanjem iste stvari posle osvajanja drugog seta, a onda i odgovorom u izjavi posle meča u kojoj je iskazao respekt prema onima koji su zapravo došli da gledaju tenis kao normalan svet.

Među njima podrazumevao je i jednu fudbalsku legendu.

Na tribinama Centralnog terena za Đokovića je navijao i nekadašnji as Real Madrida, Geret Bejl.

Velšanin se prošle sezone penzionisao iz fudbala i posvetio golfu, ali ga očigledno zanima i tenis, a zna i koga treba da gleda.

Uz sliku, na kojoj je Đoković prikazan kako mu poklanja potpisan dres, napisao je kratku poruku zahvalnosti: "Galaktikos. Hvala na podršci".

Podsetimo, Novakov naredni protivnik je Aleks de Minor, sa kojim će snage odmeriti sutra oko 16 časova. Bejl će tada imati novu priliku da ga gleda imati, a ukoliko Đoković savlada "demona", za finale boriće se sa boljim iz duela Fric - Museti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading