ŠOKANTNA IZJAVA ATRAKTIVNE TENISERKE: Kako će reagovati koleginice? Objasnila je zašto teniseri zarađuju više novca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.07.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristila je modeling kako bi objasnila svoj stavove.

ŠOKANTNA IZJAVA ATRAKTIVNE TENISERKE: Kako će reagovati koleginice? Objasnila je zašto teniseri zarađuju više novca!

Foto: Instagram.com/paulabadosa

Atraktivna španska teniserka Paula Badosa neće se naći na OI 2024 u Parizu i ostaće verna WTA turu, s obzirom da će svoj naredni nastup na teniskom terenu imati na turniru u 
Vašingtonu.

Uoči narednih sportskih iskušenja nekadašnja devojka grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa govorila je i o zaradama, tj. razlikama u novcu koji dobijju teniseri i teniserke.

- Uvek sam bila vrlo jasna da smo ono što proizvedemo, bez obzira na pol. Da li postoje razlike? Možda ih ima, ali zato što muški tenis generiše više para nego ženski, baš kao što se u modnom svetu, na primer, dešava suprotno između muških i ženskih modela - istakla je Španjolka i dodala:

- U mom sportu je zapravo mnogo ravnopravnije nego u drugim oblastima, i ne smeta mi što, ako najbolji teniseri generišu više, oni to i zarade proporcionalno. Ono što vam mogu reći je da, iako ne mislimo svi isto u ovom smislu, među nama teniserkama postoji pravo slaganje, koje me čini vrlo ponosnom.

Treba napomenuti da španska teniserka na društvenoj mreži Instagram ima preko milion pratilaca koje redovno oduševljava svojim fotografijama. Zašto je to tako, možete pogledati u sledećoj foto galeriji:

 

Badosa je bila dosledna WTA Turu 2024. godine, učestvujući na 16 turnira. Njeni najbolji rezultati uključuju dolazak do četvrtog kola na Vimbldonu i Madrid Openu, kao i plasman u četvrtfinale na Bad Homburg Openu. Svojim nastupima, Badosa je pokazala konstantan napredak i potvrdu svoje teniske veštine.

Paula Badosa je dobila "vajld kartu" za Vašington, što je otvorilo američku turneju na terenima WTA Tura uoči US Opena. Ova odluka je bila odlična prilika za nju da se takmiči na prestižnom turniru i pokaže svoje sposobnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading