OVO SU ČEKALI NADALOVI FANOVI: Španac doneo veoma bitnu odluku!

Autor:

Sport

17.07.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal odlučio da igra na ovom turniru!

OVO SU ČEKALI NADALOVI FANOVI: Španac doneo veoma bitnu odluku!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni španski teniser Rafael Nadal, četvorostruki pobednik US Opena, odlučio je da se vrati na teren i učestvuje na ovogodišnjem Grend slem turniru. Vest o njegovom povratku objavio je specijalizovani teniski portal "Only Tennis", što je izazvalo euforiju među njegovim brojnim fanovima širom sveta. Nadal će, prema saznanjima portala, iskoristiti zaštićeni renking kako bi se plasirao direktno u glavni žreb, čime će imati priliku da se ponovo bori za prestižnu titulu na poslednjem grend slemu u sezoni.

Rafael Nadal je tokom svoje karijere ostvario izuzetne rezultate na US Openu, trijumfujući čak četiri puta. Njegova poslednja pobeda u Njujorku datira iz 2019. godine, kada je demonstrirao svoje majstorstvo i pokazao zašto je jedan od najvećih teniskih igrača svih vremena. Međutim, prošle sezone je bio primoran da propusti ovaj turnir zbog povrede, što je razočaralo mnoge navijače širom sveta.

Nadalov povratak na US Open izaziva veliko uzbuđenje među ljubiteljima tenisa širom sveta. Njegova odluka da se ponovo takmiči na ovom turniru predstavlja veliku vest za svet tenisa i sigurno će dodatno začiniti rivalstvo među najvećim teniskim zvezdama. S nestrpljenjem se očekuje njegov povratak na teren i nadamo se da će ponovo pokazati svoje izuzetno umeće i borbeni duh.

Njegova borba da se vrati u vrhunsku formu i ponovo se takmiči na najvišem nivou sigurno će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading