STRAŠNO! Novak protiv Alkaraza igrao sa KRVAVIM kolenom! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije želeo da odustane i pred meč.

STRAŠNO! Novak protiv Alkaraza igrao sa KRVAVIM kolenom! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković doživeo je bolan poraz u finalu Vimbldona od mladog Španca, Karlosa Alkaraza.

Ovaj neuspeh došao je samo mesec dana nakon što je Đoković predao meč u četvrtfinalu Rolan Garosa zbog povrede kolena, nakon čega je podvrgnut operaciji u Parizu.

Iako se činilo da je oporavak protekao uspešno, kao i da se u Londonu potpuno vratio na teren, čini se da mu operacija ipak nije dozvolila da pruži svoj maksimum protiv momka iz Mursije.

Foto: Tanjug/AP

Steznik Novaka Đokovića

Nakon što je podvrgnut operaciji kolena, Novak Đoković nije uspeo da ostvari još jedan podvig i revanšira se mladom Špancu za prošlogodišnji neuspeh u Londonu. Pružio je Nole najjači otpor "Karlitosu" u trećem setu, ali je bilo očigledno da je operacija ostavila posledice. Teško se kretao i imao je mnogo neiznuđenih grešaka, što je sigurno doprinelo njegovom porazu.

Foto: Tanjug/AP

Krv na Novakovom stezniku

Fotografi su uspeli da uhvate trenutak kada je Đoković sedeo na stolici između gemova sa mrljom na stezniku kojim je zaštitio povređeno desno koleno. Na prvi pogled, mrlja na stezniku je delovala kao krv, što je izazvalo zabrinutost među navijačima. Čak je i komentator primetio da srpski as ne može da trči kao što je to uobičajeno.

Iako je izgubio od Alkaraza, Nole će ostati na drugom mestu ATP liste i u ponedeljak će još profitirati sa 100 zarađenih bodova, zbog plasmana u finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading