JEDVA JE ČEKAO DA SE JAVI! Novakomrzac se OGLASIO i sramno KRITIKOVAO Đokovića!

Autor:

Sport

14.07.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu prvi put da javno proziva srpskog asa.

JEDVA JE ČEKAO DA SE JAVI! Novakomrzac se OGLASIO i sramno KRITIKOVAO Đokovića!

Foto: Tanjug/AP, youtube/printscreen

Novak Đoković se suočava sa porazom u finalu Vimbldona protiv sjajnog Španca Karlosa Alkaraza, koji je zapanjujuće ušao u meč.

Sa ubedljivim vođstvom u setovima od 2:0 (6:2, 6:2), branilac titule u Londonu je stekao prednost i ostavio publiku u čudu.

Nakon gubitka prvih setova, Novak se našao pod pritiskom, ali i dalje snažno drži svoju poziciju. Iako je nedavno imao operaciju kolena i nije uspeo da pobedi Top 10 igrače tokom cele sezone, publika još uvek veruje da može da preokrene situaciju.

 

 

 

Ben Rotenberg, jedan od najvećih Novakovih hejtera već je reagovao na njegov poraz u uvodnom delu meča. Njegova reakcija privukla je pažnju, ali i izazvala podsmeh kod mnogih ljubitelja "belog sporta".

- Realna priča, poraz Novaka u ovom meču ima najlogičniji smisao od svih mogućih ishoda. Đoković je prošlog meseca operisao koleno, cele godine nije pobedio Top 10 igrača, a ovo mu je prvo finale u sezoni. Naravno, još uvek ima dosta vremena za Đokovića da preokrene situaciju - napisao je Rotenberg na društvenoj mreži X.

Iako je Alkaraz dominirao na početku meča, publika i dalje očekuje da Novak Đoković pokaže svoju izuzetnu snagu i vrati se u igru. Drugi deo meča donosi neizvesnost i uzbuđenje, dok se teniseri pripremaju za dalji nastavak borbe za prestižnu titulu na turniru.

Momak iz Mursije brani pehar osvojen prošle sezone u duelu sa Noletom, kada ga je u spektakularnom meču savladao sa 3:2, u maratonskom okršaju.

Sada je, međutim, srpski as na mnogo većim iskušenjima od tadašnjeg okršaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading