OVO SU MOMCI KOJE JE ĐOKOVIĆ POSLAO NA SPAVANJE ZBOG BEZOBRAZLUKA: Oni su Noletu PODMUKLO zviždali (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njih će meč od sinoć ostati zauvek upamćen

OVO SU MOMCI KOJE JE ĐOKOVIĆ POSLAO NA SPAVANJE ZBOG BEZOBRAZLUKA: Oni su Noletu PODMUKLO zviždali (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima, ali pored Noletovog fenomenalnog tenisa, svi danas pričaju o reakciji srpskog tenisera na prozivke navijača.

U momentima kada je Đoković osećao teskobe u stomaku pri vođstvu 1:0, priključila se i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da slome Noleta.

Ipak, Novak je bio jači od svega i na njihovo "Ruuuune" tokom igre uzvratio je prvobitno uzvikivanjem iste stvari posle osvajanja drugog seta, a onda i odgovorom u izjavi posle meča.

A, ko su ti navijači zbog kojih će sinoćni meč ostati zauvek upamćen? Vimbldon je danas objavio video "iza kulisa" osmog dana koji otkriva nove detalje o ovom događaju.

U videu se, negde oko 10. minuta, može videti grupa navijača Holgera Runea koja burno proslavlja jedan poen svog ljubimca, dok Novak prolazi pognute glave pored njih. Kamera zumira momke na tribinama, od kojih su neki nosili dresove Danske, pa je očigledno da su oni bili najglasniji Runeovi fanovi.

Možda im je tokom meča bilo lepo da podmuklo "navijaju", ali posle spuštanja Noleta sigurno su izašli pokriveni ušima.

Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respekt, posebno prema meni, želim lakuuuuuuuuuu noć. Lakuuuuuuu noć, lakuuuuuuu noć. Vrlo lepu noć - rekao im je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading