SINER NE MOŽE DA STOJI NA NOGAMA, MORAO VAN TERENA: Italijan potpuno iscrpljen, NE PIŠE mu se dobro

Autor:

Sport

09.07.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno ima problema...

SINER NE MOŽE DA STOJI NA NOGAMA, MORAO VAN TERENA: Italijan potpuno iscrpljen, NE PIŠE mu se dobro

Foto: Profimedia

Janik Siner se suočio sa zdravstvenim problemima na terenu
Prvi reket sveta Janik Siner doživeo je neugodan trenutak tokom meča koji trenutno igra sa Danilom Medvedevim u četvrtfinalu Vimbldona. Nažalost, osetio se jako loše tokom trećeg seta, što je za posledicu imalo medicinsku pauzu dužu od 10 minuta. Siner je navodno osetio vrtoglavicu i slabost, te je morao da napusti teren i potraži pomoć lekara.

Dramatična borba na terenu
Nakon medicinskog tajm-auta, Siner je hrabro odlučio da se vrati na teren i nastavi borbu protiv ruskog tenisera. Pomalo iscrpljen, prvi reket sveta je uspeo da osvoji prvi set nakon maratonske borbe, ali je Medvedev uzvratio u drugom setu, izjednačivši rezultat. Situaciju koja je zadesila Sinera iskoristio je Medvedev, stekavši prednost od 2:1 u trećem setu.

Neizvesnost na terenu i dalje traje

Siner je delovao umorno i iscrpljeno tokom celog meča, pokrivajući glavu peškirom u pauzama. Ipak, hrabro se borio protiv protivnika, iako je situacija bila izazovna.

 

Podsetimo, pobednik ovog meča igraće u polufinalu protiv boljeg iz duela Karlos Alkaraz - Tomi Pol, i nalazi se u suprotnom delu "kostura" u odnosu na Novaka Đokovića u Londonu.

Podsećanje na prethodni susret
Interesantno je napomenuti da su i Medvedev i Siner prošle godine igrali u polufinalu Vimbldona, a i sada sve "pršti" na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading