ZABORAVITE NA VRUĆINU I UŽIVAJTE: Nole kreće u borbu za četvrtfinale - evo kada i gde možete pratiti meč Novaka Đokovića na Vimbldonu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.07.2024

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se preskoči još jedna prepreka.

ZABORAVITE NA VRUĆINU I UŽIVAJTE: Nole kreće u borbu za četvrtfinale - evo kada i gde možete pratiti meč Novaka Đokovića na Vimbldonu!

Foto: Instagram.com/djokernole

Teže nego što se očekivalo izašao je Novak Đoković na kraj sa Aleksejem Popirinom, koji je pošteno namučio sedmostrukog šampiona trećeg Grend slema u sezoni, na putu ka četvrtom kolu takmičenja u Londonu.

Najbolji teniser u istoriji belog sporta morao je prilično da se pomuči kako bi stigao do trijumfa, a pobeda je ostvarena nakon četiri odigrana seta rezultatom 3:1 ((4:6, 6:3, 6:4, 7:6).

Đoković danas  (ponedeljak, 8. jul) nastavlja svoj pohod ka tituli na Vimbldonu, a za protivnika će imati danskog tenisera Holgera Runea. S obzirom da je Danac do nedavno bio među pet najboljih tenisera na ATP listi, očekuje se odličan meč koji će istovremeno predstavljati najveći izazaov za Novaka na ovogodišnjm turniru koji se održava na terenima "Sveengleskog kluba".

Holger Rune, iako možda nije toliko poznat široj publici, predstavlja izuzetno zahtevnog protivnika za Novaka Đokovića. Činjenica da je danskog tenisera nedavno rangirana među prvih pet igrača na svetu, jasno govori o njegovom kvalitetu i talentu. Ovaj meč definitivno nosi određeni rizik za Đokovića, ali istovremeno pruža priliku za izuzetno uzbuđujući teniski duel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Svi ljubitelji tenisa u Srbiji imaće priliku da direktan prenos borbe za četvrtfinale Vimbldona prate u direktnom prenosu na RTS-u 1, a treba napomenuti da meč neće početi pre 17.45 časova. Očekivanje od meča koji će odlučiti o plasmanu među najboljih osam tenisera ovogodišnjeg takmičenja, doneće veliku neizvesnost i uzbuđenje i jasno je da će ljubitelji belog sporta moći da uživaju u duelu dva sjajna igrača.

Da podsetimo, u prethodnoj rundi Vimbldona, Rune je nakon teniskog maratona eliminisao Kventina Hejlisa iz Francuske rezultatom 3:2.

Novak Đoković ima priliku da pokaže svoju izuzetnu formu i na Vimbldonu. Uz podršku svojih navijača i svoj karakterističan mentalni i fizički pristup igri, srpski teniser će sigurno dati sve od sebe kako bi ostvario uspeh na ovom prestižnom turniru. S obzirom na izazovnog protivnika koji ga čeka danas, očekuje nas izuzetno zanimljiv teniski spektakl.

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg Vimbldona možete pratiti na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading