SVI SE RADUJU ŠTO GA VIDE: Vimbldon poželeo javnu dobrodošlicu Đokoviću (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

25.06.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima izmami osmeh na lice.

SVI SE RADUJU ŠTO GA VIDE: Vimbldon poželeo javnu dobrodošlicu Đokoviću (VIDEO)

Foto: Instagram.com/ djokernole

Nakon povrede meniskusa i operacije, Novak Đoković je odlučan da se što pre oporavi kako bi bio spreman za učešće na Vimbldonu. Iako je povreda bila ozbiljna, Đoković je već tri nedelje nakon operacije na terenu, trenirajući na terenima "Sveengleskog kluba" u Londonu.

Vimbldon je raširenih ruku poželeo javnu dobrodošlicu našem teniseru Novaku Đokoviću, videom i porukom koja glasi "Lepo je videti te ovde."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

Ovaj post uliva optimizam njegovim fanovima, koji s nestrpljenjem očekuju njegovo učešće na najprestižnijem teniskom turniru.

Bilo je na pregršt pozitivnih komentara upućenih Novaku, kao i reči podrške. 

Da podsetimo, Đoković je usled povrede kolena morao da napusti ovogodišnje takmičenje na Rolan Garosu. Usledila je operacija kolena i mnogi su smatrali da je i učešće na Olimpijskim igrama u Parizu dovedeno u pitanje.

Međutim, najbolji teniser sveta se već vratio trenažnom procesu i očekuje se da se pojavi već na Vimbldonu, a treba istaći i da se u ovom momentu nalazi na drugoj poziciji na ATP listi iza Italijana Janika Sinera.

Novakov optimizam i upornost u oporavku sigurno će biti inspiracija mnogima, a njegovo učešće na Vimbldonu sa nestrpljenjem iščekuju ljubitelji tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading