SJAJNA VEST ZA NOVAKOVE FANOVE! Đoković IGRA na Vimbldonu!

Autor:

Sport

22.06.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla još jedna potvrda o učešću srpskog asa u Londonu.

SJAJNA VEST ZA NOVAKOVE FANOVE! Đoković IGRA na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković se sprema da otputuje u London kako bi se pripremao za prestižni teniski turnir Vimbldon.

Iako je nedavno pretrpeo tešku povredu kolena na Rolan Garosu, Novak je odlučan da se oporavi i bude spreman za nadolazeći grend slem.

Novak Đoković je nedavno doživeo tešku povredu kolena u Parizu, zbog čega je bio primoran da napusti turnir. Nakon operacije u "gradu svetlosti", bilo je neizvesno koliko će trajati njegov oporavak. Međutim, Novak je brzo pokazao odlučnost i upornost u procesu rehabilitacije.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Iako je povreda bila ozbiljna, Novak Đoković je poslao ohrabrujuću poruku navijačima objavivši snimak kako vežba samo nekoliko dana nakon operacije. Sada, novinar Rasel Fuler otkriva da se Novak priprema da otputuje u London kako bi se fokusirao na pripreme za Vimbldon.

Vimbldon, koji počinje 1. jula, predstavlja veliki izazov za Novaka Đokovića, ali ono što mu je još važnije jeste da bude u top formi za Olimpijske igre. Zlatna medalja sa tog takmičenja predstavlja san koji Novak gaji već godinama, te će se on truditi da se što bolje pripremi za ovaj veliki događaj.


Novak Đoković je pokazao izuzetnu posvećenost i odlučnost u procesu oporavka, te će njegovi navijači sa nestrpljenjem iščekivati njegov povratak na teren. Svi ljubitelji tenisa će sa pažnjom pratiti njegove pripreme za Vimbldon, nadajući se da će se Novak vratiti još jači nego pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading