NOVAKOVA MOĆNA PORUKA NA KAMERI! Evo šta je Nole napisao u Ženevi! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.05.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva seta Srbin je pobedio Holanđanina Talona Grikspora 7:5, 6:1.

NOVAKOVA MOĆNA PORUKA NA KAMERI! Evo šta je Nole napisao u Ženevi! (VIDEO)

Foto: prinskrin

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Ženevi, pošto je posle dva seta pobedio Holanđanina Talona Grikspora 7:5, 6:1.

Meč je trajao jedan sat i 18 minuta, a prvi set je obeležila izjednačena borba sve do rezultata 5:5, kada je Đoković uspeo da napravi odlučujući brejk i osvoji set rezultatom 7:5.


U drugom setu, Đoković je demonstrirao svoju dominaciju na terenu, osvojivši ga rezultatom 6:1. Naredni duel igraće sa Tomašom Mahačom. Novak i Mahač su igrali do sada jednom u karijeri, prošle godine, kada je Srbin slavio sa 2:1 u Dubaiju.

- Odlična pobeda. Mislio sam da bi prvi set mogao da ode za njega, jer je bio bolji igrač većinu prvog seta. Imao je tri set lopte, 4:5 i 0:40, tako da je meč mogao da ode u sasvim drugom smeru - kaže Novak, koji se potom obratio publici:

- Imao sam sreću da pronađem dobre servise na tim set loptama. Od tada sam zaista odigrao odličan tenis. Malo mi je pomogao sa greškama, ali sam odigrao jako dobar drugi set. Hvala vam svima što ste došli po ovako hladnom danu, lepo je videti vas.

 

 

Ali to nije sve. Đoković je poslao i posebnu poruku na kameri koja je oduševila domaću publiku. On je odlučio da se zahvali za sjajnu proslavu rođendana, kada su mu doneli i tortu zbog čega je na kameri napisao "Ženeva" i uokvirio u jedno srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading