CRNA SERIJA SE NASTAVLJA! Novi PORAZ Krunićeve posle samo 24 časa!

Autor:

Sport

15.06.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš rezultatski niz srpske teniserke.

CRNA SERIJA SE NASTAVLJA! Novi PORAZ Krunićeve posle samo 24 časa!

Foto: Starsport

Srpska teniserka Aleksandra Krunić doživela je još jedan poraz, ovog puta u prvom kolu kvalifikacija u Berlinu, samo dan nakon neuspeha na turniru u Holandiji.

Njena protivnica je bila Beloruskinja Aleksandra Sasnovič, koja je slavila sa 2:0 (po setovima 6:4, 6:1).

Ovaj poraz je posebno težak imajući u vidu da je Krunić odmah nakon meča u Holandiji putovala u Nemačku, što je sigurno ostavilo traga na njen nastup.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Svakako da je umor imao svoj veliki udeo u porazu srpske teniserke. Nakon što je Beloruskinja povela sa 2:0 u prvom setu, Krunić se uspešno vratila, ali je ipak u desetom gemu viđen novi brejk za konačnih 6:4 u korist protivnice. U drugom setu, vidno iscrpljena, Aleksandra nije uspela da pruži jači otpor, rezultat je bio ubedljivih 6:1 za Beloruskinju.

Ovaj niz poraza sigurno će biti izazov za srpsku reprezentativku, ali će joj pružiti mogućnost da analizira svoju igru i pronađe načine za poboljšanje forme u narednim turnirima. Očekuje se da će Krunić imati priliku da se odmori i pripremi za nove izazove u nadi da će povratiti svoju najbolju formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading