NOLETU JE DANAŠNJI PAD S TRONA BIO ZAPISAN KAO SUDBINA: Đoković vladao tačno 428 nedelja, to nije slučajnost

Autor:

Sport

10.06.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj 428 poznat je i kao anđeoski broj i Novaka je lako prepoznati u njegovoj simbolici.

NOLETU JE DANAŠNJI PAD S TRONA BIO ZAPISAN KAO SUDBINA: Đoković vladao tačno 428 nedelja, to nije slučajnost

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je od danas treći teniser sveta! Povreda kolena i povlačenje s Rolan Garosa, samim tim, gubitak titule i čak 1.600 bodova, gurnuli su Janika Sinera na teniski tron, a kada je Karlos Alkaraz osvojio Pariz, i on je preskočio Noleta i postao drugi reket planete. Tako će ostati zapisano u istoriji da je Srbin vladao tenisom tačno 428 nedelja, kao najbolji igrač na planeti.

Objektivni poznavaoci tenisa, ali i Novakovi dežurni kritičari, smatraju da on u 38. godini neće imati snage da se vrati na prvo mesto, tim pre što do kraja ove sezone brani više od 6.500 bodova. Za početak, gotovo sigurno neigranje na Vimbldonu ostaviće ga bez 1.200 bodova jer neće braniti nastup u finalu, a onda slede odbrane titula u Sinsinatiju (1.000 bodova) i US openu (2.000). Zato je sva prilika da će Novak ostati na 428 nedelja, a taj broj nikako nije slučajan. U pitanju je "anđeoski broj".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Pao na listi zbog povrede kolena: Novak Đoković

Naime, anđeoski brojevi su dugo fascinirali pojedince koji traže duhovno vođstvo i uvid u svoje živote, a jedan od takvih je i Nole. U pitanju je jedan od anđeoskih nizova brojeva, 428, za koje se veruje da su poslati iz duhovnog carstva, nose jedinstvena značenja i poruke koje mogu pomoći pojedincima da se kreću svojim životnim putevima. Anđeoski brojevi se smatraju božanskim porukama koje se šalju iz duhovnog carstva, posebno od anđela čuvara ili viših duhovnih bića. Ovi brojevi se često pojavljuju u nizovima koji se ponavljaju, kao što su 111, 333 ili u ovom slučaju 428. Veruje se da ovi brojevi nisu slučajni, već imaju posebna značenja i značaj. Oni služe kao oblik komunikacije iz duhovnog sveta da vode pojedince ka njihovoj pravoj svrsi i potencijalu u životu. Brojevi anđela mogu se pojaviti u različitim oblicima, od svakodnevnih pojava kao što su satovi i registarske tablice do suptilnijih znakova u snovima ili tokom meditacije.

A kako je to broj 428 anđeoski broj? Za broj 428 se veruje da može značiti završetak određenog ciklusa ili faze u vašem životu. Međutim, važno je da se ne plašite gubitka ili nedostatka tokom ovih prelaza. Krajevi su često neophodni da bi se napravio put za nove početke i mogućnosti. Prihvatite promenu sa optimizmom, jer ona sa sobom donosi blagoslove i nagrade u različitim oblicima, što vas na kraju vodi do ispunjenijeg života. Da li ste ovde prepoznali Novaka?

Republika

Foto: printskrin

Anđeoski broj 428

Ili cifra po cifra. Broj četiri je kamen temeljac. Predstavlja kvalitete kao što su stabilnost, naporan rad, pouzdanost i sposobnost da se postigne uspeh. Ovaj broj rezonuje sa idejom izgradnje čvrstih temelja, ne samo u svom životu već i za dobrobit drugih. To je podsetnik da vaši anđeli čuvari paze na vas, pomažući vam da stvorite stabilan i pouzdan život. Da li ste ovde prepoznali Novaka?

Broj dva predstavlja harmoniju i saradnju. Označava prilagodljivost, saradnju i diplomatiju. Ovaj broj vas podstiče da održavate ravnotežu u svom životu i radite sa drugima. Pored toga, broj dva je povezan sa verom, poverenjem i pronalaženjem vaše božanske životne svrhe, podsećajući vas da ostanete verni svom duhovnom putu. Da li ovde prepoznajete Novaka?

I za kraj broj osam. On je manifestiranje obilja. Broj osam je moćan broj povezan sa obiljem, samopouzdanjem i ličnim autoritetom. Naglašava zakon uzroka i posledice, poznat kao karma. Kada se ovaj broj pojavi u okviru broja anđela 428, to označava vaš potencijal da manifestujete bogatstvo i obilje u svom životu. To je znak da vaš naporan rad i posvećenost svrsi vašeg života privlače materijalne blagoslove. Da li ste ovde prepoznali Novaka?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading