AU, KAKAV TANDEM! Nadal i Alkaraz igraju DUBL na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

12.06.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španiju će u muškoj teniskoj konkurenciji predstavljati još Pablo Karenjo Busta, Alehandro Davidovič Fokina i Marsel Granoljers.

AU, KAKAV TANDEM! Nadal i Alkaraz igraju DUBL na Olimpijskim igrama!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Karlos Alkaraz

Selektor španske teniske reprezentacije, David Ferer, potvrdio je da će španski teniseri Karlos Alkaras i Rafael Nadal igrati zajedno na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Osim njih dvojice, Španiju će u muškoj teniskoj konkurenciji predstavljati Pablo Karenjo Busta, Alehandro Davidovič Fokina i Marsel Granoljers.

Alkarasova nedavna titula donela je promene na ATP listi, gde je Novak Đoković pao na treće mesto. Ovaj uspeh mladog španskog tenisera dodatno je uzbudio navijače širom sveta, ali i postavio pitanje o budućnosti španskog tenisa.

Zanimljivo je da će Nadal i Alkaras igrati kako u dublu, tako i u singlu na Olimpijskim igrama. Ovo je veliki izazov za obojicu, ali i prilika da pokažu svoje veštine i u timskoj i u individualnoj konkurenciji.

Pored Nadala i Alkarasa, drugi dubl činiće Granoljers i Karenjo Busta ili Davidovič Fokina. Ova kombinacija čini španski tim jakim i konkurentnim u dubl konkurenciji, što dodatno podiže nivo uzbuđenja pred Olimpijadu.

Očekivanja navijača i ljubitelja tenisa su velika, a svi sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se španski teniseri snaći u Parizu, posebno u ekipnoj konkurenciji. Ovo takmičenje predstavlja izuzetnu priliku za ljubitelje tenisa da vide kako se mladi talenti poput Alkarasa snalaze pored iskusnog Nadala, čime će se otkriti i budućnost španskog tenisa na međunarodnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading