SKANDALOZNO! MEKINRO RAZVODI NOKAUTIRANOG ĐOKOVIĆA: Amerikanac sramno OKRIVIO JELENU za sve

Autor:

Sport

05.06.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno aludirao da bi Novakov brak mogao da se završi krahom, kao i brak još jednog velikana.

SKANDALOZNO! MEKINRO RAZVODI NOKAUTIRANOG ĐOKOVIĆA: Amerikanac sramno OKRIVIO JELENU za sve

Foto: Abdullah Firas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novak Đoković je zbog povrede kolena morao da se povuče s Rolan Garosa pre četvrtfinalne borbe i da tako preda trofej i prvo mesto ATP liste. Zatim je Nole danas operisan i sledi mu oporavak zbog kog će propustiti Vimbldon, a Olimpijske igre su i dalje u magli. I sve to naš as prolazi uz veliku podršku supruge Jelene Đoković, koja mu je glavni vetar u leđa iz boksa, kao i ostatak porodice, prijatelja i navijača.

Međutim, dežurni kritičari ni sada ne miruju i udaraju ga ispod pojasa dok je u nokdaunu. Jedan od njih je i proslavljeni teniser Džon Mekinro, koji je je dao sebi za pravo da za sve nedaće okrivi upravo Jelenu. Šta više, on je Novakov i njen brak uporedio s ljubavnim životom najboljeg golfera svih vremena Tajgera Vudsa, a on se razveo. Naime, Novak se nedavno našao u centru pažnje zbog žučne rasprave sa suprugom tokom meča na Rolan Garosu. Ovaj incident podstakao je sećanje na ranije komentare američke teniske legende Džona Mekinroa, koji je izrazio zabrinutost da bi Đoković mogao da prođe kroz slične teškoće kao golfer Tajger Vuds zbog problema u braku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro

Mekinro je 2017. sugerisao da pad u Đokovićevom nastupu može biti povezan s problemima koje je golfer Tajger Vuds imao nakon razvoda sa suprugom. Ovo poređenje je izazvalo pažnju, a Đoković je brzo reagovao, ističući da Mekinro ima pravo na mišljenje, ali da se on ne mora složiti s tim. Sada je ponovio sličnu sramnu priču.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tajger Vuds

 

Osoba koja mi odmah pada na pamet u vezi s Novkaom je Tajger Vuds. On je imao problema sa ženom i tada je izgledalo kao da je potpuno skrenuo. Da li je ovo slučaj sa Đokovićem? Njegovi komentari su svakako podigli obrve, ali Đoković ih je brzo odbacio i zaštitio porodicu - rekao je Mekinro, a preneo Miror.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Mia

05.06.2024 15:24

E, Mekinro, Tajger Vuds je imao problema sa ženom jer ju je varao sa stotinama, možda i hiljade žena, čovek se leči od zavisnosti od seksa. A ni Mekinro nije ništa bolji, prvi brak sa narkomankom Tejtum O'Nil koju je rođeni otac seks. zlostavljao kao devojčicu i mučio jer je dobila Oskara umesto njega. Sad je Mekinro u drugom braku, ko zna kakvim kad se projektuje na Novaka i Jelenu. Mnogi bi poželeli takav brak kakav oni imaju, nezavisno od bogatstva i uspeha. Ta razmena od pre neki dan je baš bila fantastična slika jednog bračnog para koji se savršeno dopunjuje i podržava, on se unervozio, ljut na samog sebe, a ona ga podseća da se smiri. Perfektan emotivan odnos, vrlo zreo za njihove godine, brižan i nežan.

Odgovori 24 2