BILA JE IZNENAĐENA PITANJEM O SRBIJI! Evo kako je Sabalenka REAGOVALA na NJEGA!

Autor:

Sport

01.06.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beloruskinja se plasirala u 3. kolo Rolan Garosa.

BILA JE IZNENAĐENA PITANJEM O SRBIJI! Evo kako je Sabalenka REAGOVALA na NJEGA!

Foto: Tanjug/AP

Beloruska teniserka Arina Sabalenka, trenutno drugoplasirana na WTA listi, izrazila je oduševljenje činjenicom da ima mnogo srpskih fanova u našoj državi.

Nakon pobede nad Paulom Badosu na Rolan Garosu, Sabalenka je odgovarala na pitanja novinara, a posebno se istakla reagujući na podršku koju dobija od srpskih navijača.

- Ovo je najbolja stvar koju sam čula, neverovatno je. Otvorena sam, povezana sa ljudima. Stvarno je sjajno da čujem ovako nešto, motiviše me da nastavim da radim i da guram sebe da budem bolja - izjavila je Sabalenka, ističući koliko je važna podrška njenih fanova iz Srbije.

Foto: Instagram.com/Paula Badosa

Paula Badosa

Poznato je da Sabalenka neguje sjajne odnose sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, sa kojim se često zabavlja na treninzima. Ovaj detalj mogao bi dodatno da objasni zašto je posebno draga srpskim navijačima, koji očigledno prepoznaju i cene njen trud i zalaganje na teniskom terenu.

Teniserka je takođe istakla da je srećna što može da bude inspiracija i podrška drugima u teškim momentima.

- Možda ću jednog dana shvatiti i da sam bila inspiracija i da sam pomogla nekima u teškim momentima. Lepo je stvarno znati da ima više pozitivnih nego negativnih stvari koje pišu o meni, pošto je ranije bilo drugačije. Srećna sam što stvari sad idu u drugom smeru - zaključila je Sabalenka, pokazujući svoju otvorenost i spremnost da bude podrška drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading