LEGENDARNI BRAZILAC ČESTITAO OLGI NA USPEHU: Bio velika nada Milana, ali ga povrede nisu zaobišle!

Autor:

Sport

31.05.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pato prati srpsku teniserku.

LEGENDARNI BRAZILAC ČESTITAO OLGI NA USPEHU: Bio velika nada Milana, ali ga povrede nisu zaobišle!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska teniserka, Olga Danilović ostvarila je značajan uspeh na ovogodišnjem Rolan Garosu pobedivši hrvatsku teniserku Donu Vekić rezultatom 2:1 (0:6, 7:5, 7:6 (10:8)). Iako je prvi set izgubila ubedljivo, Olga je uspela da napravi neverovatan preokret i plasira se u osminu finala ovog prestižnog turnira.

Nakon impresivne pobede, Olga Danilović je dobila čestitke na zvaničnoj Instagram stranici Rolan Garosa, a među čestitarima se našao i poznati fudbaler Alešandre Pato. Pato je, inače, važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera Brazila u poslednjih pet decenija, ali su ga učestale povrede sprečile da pokaže svoj pun potencijal. Na Instagramu je objavio dva emotikona aplauza čime je jasno pokazao svoje divljenje prema uspehu srpske teniserke.

Foto: Screenshot

 

Foto: www.profimedia.rs

 

Nakon ovog trijumfa, Olga Danilović se sprema da se bori za prolaz u četvrtfinale gde će se suočiti sa pobednikom duela Paket - Vondroušova. Očekuje se da će Olga pružiti svoj maksimum i dati sve od sebe kako bi nastavila svoj uspeh na ovom turniru.

Danilovićeva  je još jednom pokazala svoju izuzetnu snagu, borbenost i talenat, te je osvojila simpatije kako publike, tako i sportskih velikana poput Alešandre Pato. S nestrpljenjem se očekuje njen naredni meč i nova prilika da pokaže svoje sportsko umeće i hrabrost na teniskom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading