OLGA IZBORILA PLASMAN U GLAVNI ŽREB ROLAN GAROSA: Danilovićeva bolja od Australijanke!

Autor:

Sport

23.05.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo za Olgu!

OLGA IZBORILA PLASMAN U GLAVNI ŽREB ROLAN GAROSA: Danilovićeva bolja od Australijanke!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović je danas ostvarila značajan uspeh plasiravši se u glavni žreb Rolan Garosa. Nakon pobede nad Australijankom Astra Šarmom rezultatom 7:6 (7:2), 7:5 u poslednjem kolu kvalifikacija, Danilović je obezbedila svoje mesto među teniserkama koje će se takmičiti na ovom prestižnom turniru.

Meč između Olge Danilović i Astra Šarme trajao je jedan sat i 53 minuta, a srpska teniserka je uspela da se izbori za pobedu nad protivnicom koja se nalazi samo pet pozicija niže na WTA listi. Ovaj uspeh predstavlja veliku motivaciju za Danilovićevu pred ulazak u glavni žreb, gde će imati priliku da se oproba protiv još jačih protivnica.

Sa 125. pozicije na WTA listi, Olga Danilović se sprema da pokaže svoje teniske veštine na Rolan Garosu, a nakon završetka svih kvalifikacionih mečeva saznaće ime svoje protivnice u prvom kolu. Očekuje se da će srpska teniserka uložiti maksimalan napor kako bi ostvarila što bolji rezultat na ovom turniru.

Pored Olge Danilović, još jedna srpska teniserka, Aleksandra Krunić, takođe će se takmičiti na ovogodišnjem Rolan Garosu. Krunićeva će se u prvom kolu susresti sa kvalifikantkinjom, pružajući publici priliku da podrži obe srpske teniserke u njihovim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading