KECMANOVIĆ PROŠAO KAO BOS PO TRNJU: Naš teniser PREDAO MEČ i završio nastup na Rolan Garosu

Autor:

Sport

30.05.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus Danil Medvedev nije imao milosti.

KECMANOVIĆ PROŠAO KAO BOS PO TRNJU: Naš teniser PREDAO MEČ i završio nastup na Rolan Garosu

Foto: www.profimedia.rs

Miomir Kecmanović završio je nastup na Rolan Garosu u drugom kolu. Od srpskog tenisera bolji je bio iskusni Rus Danil Medvedev, koji uopšte nije imao milosti već je slavio sa ubedljivih 6:1, 5:0 jer se Miša odlučio da preda meč posle samo 40 minuta igre i trećeg pretrpljenog brejka u drugom setu, a do tada je osvojio samo jedan gem.

- Ne mogu da igram protiv njega - zavapio je nap as prema svom timu tokom samog meča.

Da će se Miomir provesti kao bos po trnju vrlo brzo je postalo jasno. Medvedev je vrlo brzo došao do brejka prednosti u prvom setu, a kada je to uradio još jednom taj period igre bio je gotov za nepunih pola sata. Ništa bolje nije počeo ni drugi set u kojem je Medvedev odmah oduzeo servis našem asu, a kada je to uradio i drugi put bilo je jasno da Kecmanović može polako da pakuje kofere jer je predao meč.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Surov: Danil Medvedev

Podsetimo, osim Kecmanovića, danas na teren izlaze još troje srpskih tenisera. NovakaĐoković igra protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene na centralnom terenu "Filip Šatrije" i to kao treći po redu. Nole bi mogao na teren nešto iza 15 časova, a jedino što bi moglo da utiče na našeg asa je odugovlačenje prethodna dva susreta kao i dodatno vreme potrebno da se zatvori krov kada počne kiša.

Za razliku od njiho dvojice, jer su im mečevi igrani na stadionima koji imaju krov, Dušan Lajović i Olga Danilović morali su više da gledaju u nebo. Duci je treći po redu na terenu broj 13 protiv Tejlora Frica. Kako mečevi počinju od 11.00, jasno je da će u vreme početka njegovog duela kiša možda već uveliko padati jer je najavljena između 13 i 17 časova. Slično je i sa Olgom. Danilovićeva se sastaje sa Danijel Kolins na terenu broj 10 kao drugi meč po rasporedu, a program kreće takođe od 11.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading